Senior HR Business Partner

Senior HR Business partner / Human Resources / Amsterdam / Perm / 36-40 uur / Deputy HR director

Jouw nieuwe rol

Een uitdagende functie voor een Senior HR Business Partner die een bijdrage wil leveren aan de verdere uitbouw van het HR-beleid en de HR-dienstverlening binnen Deutsche Bank met als standplaats Amsterdam. Jij acteert op een diplomatieke, tactvolle manier, schakelt makkelijk op alle niveaus en je staat stevig in je schoenen. Als Senior HR Business Partner werk je op dag basis intensief samen met business leaders. Je bent de schakel tussen de business en HR. De speerpunten van de business en de vertaling daarvan werk je uit in heldere HR-thema’s en zet je om in concrete initiatieven en activiteiten. Je treedt op als adviseur én procesbegeleider en je helpt de organisatie en diens medewerkers verder in hun ontwikkeling. Bij veranderprocessen adviseer je over inrichting van de organisatie en alles wat daarbij komt kijken (structuur, functies, impact voor medewerkers etc.). Je adviseert over en begeleidt het management bij diverse personele vraagstukken (bijvoorbeeld ziekteverzuim, verbetertrajecten, medewerkers onderzoek, hoge werkdruk).

Het HR-team bestaat uit een HR Country manager, 2 HR Business Partners, 1 payroll medewerker, 1 HR generalist en 1 HR coördinator. Verder werken zij voor alle operationele zaken met een Shared Service Center in Boekarest. De rol is voor 36 tot 40 uur per week en Deutsche Bank kent een hybride policy waar je 2 dagen vanuit huis mag werken.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn

We zijn op zoek naar een HR-professional met een gedegen kennis en ervaring op het gebied van Human Resources vanaf 5 jaar werkervaring. Je bent een stevige professionele gesprekspartner op alle niveaus en je beschikt over organisatie sensitiviteit. Je hebt ruimte ervaring met het adviseren van (senior) management en kennis en ervaring met personele- en organisatievraagstukken. Kennis van het Nederlandse arbeidsrecht is essentieel voor deze rol. Verder beheers je de Engelse en Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift en heb je (bij voorkeur) ervaring binnen een internationale matrix setting. Je communicatieve vaardigheden zijn overtuigend en je beschikt ook als senior HR Business Partner over executiekracht.

Jouw nieuwe werkgever

Deutsche Bank is al ruim 100 jaar succesvol op de Nederlandse markt. Met sterke Europese wortels en een wereldwijd netwerk speelt Deutsche Bank een belangrijke rol in het faciliteren van Nederlandse bedrijven bij complexe en grensoverschrijdende financiële vraagstukken. In alles wat ze doen streven ze ernaar een positieve impact te creëren voor hun klanten, hun medewerkers, de economie en de samenleving als geheel. Een organisatie om trots op te zijn, waar hard wordt gewerkt door toegewijde en professionele medewerkers en managers.

Wat zij jou bieden

Deutsche bank biedt een uitdagende baan binnen een organisatie die aan de nodige veranderingen onderhevig is geweest. Je komt te werken in een toegewijd HR-team waar je nauw gaat samenwerken met de HR-country manager. Zij bieden een goed salaris (afhankelijk van ervaring en kunde, maar deze kan oplopen tot plus minus EURO 120.000, --). Zij bieden een 13de maand, vakantiegeld, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en trainingsbudget.

What you need to do now
If you're interested in this role, click 'apply now' to forward an up-to-date copy of your CV, or call us now.
If this job isn't quite right for you but you are looking for a new position, please contact us for a confidential discussion on your career. #1046080
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Personeel & Organisatie
Locatie
Amsterdam
Vakgebied
Human Resources
Salaris
EURO 120.000,-- inclusief vakantiegeld en 13de maand
Referentie:
1046080

Spreek met een consultant

Spreek met Sandra Boerekamp, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0204609260

Vacatures soortgelijk aan Senior HR Business Partner

 • HR Business Partner

  HR Business Partner / Human Resources / Amsterdam / Perm / 36 - 40 uur / Hybride / Life Cycle HR / 1046120
  AmsterdamMax EURO 5500,-- + premie vrij pensioen + bonus
 • Campus recruiter

  Campus recruiter | 1046151 | Haarlem | MSD | pharmaceutische industrie | starter | recruitment | Nederlands
  Haarlemafhankelijk van kennis en ervaring
 • (senior) HR Generalist

  HR Business Partner / HR Generalist / Human Recources / 32 hours / Master / Hoofddorp / Hybrid / HR Advisor
  HoofddorpMaximum of EURO 85000,-- + 10% bonus
 • HR Business Partner

  HR Business Partner / Human Resources / Bachelor / Leiden / Full time / Hybrid / Dutch Labour law / English
  LeidenMaximum of EURO 7000,-- based on 40 hours
 • HR Adviseur / HR Generalist

  Human Resources / > 1 jaar werkervaring / HR Generalist / Bachelor / Perm / 32-40 uur
  LeidenMaximaal EURO 3500,-- bruto per maand obv 40 uur
 • Interim Internal Controller ESG&CSRD

  Amsterdam | 40h | Non Finance-Finance Role | Internal controls over Environmental Social & Governance area
  AmsterdamCompetitive hourly rate