Senior QA Specialist

Senior QA Specialist | 1045637 | omgeving Eindhoven | quality assurance | Bachelor+ | Nederlands | Engels
Jouw nieuwe functie
Als Senior QA Specialist ben je verantwoordelijk voor het in stand houden, uitdragen en continu optimaliseren van een gestructureerd kwaliteitszorgsysteem conform de concern-, GMP- en FDA-richtlijnen, om een constante kwaliteit van de in de handel te brengen producten en diensten te waarborgen. Je rapporteert aan de QA Manager.
De functie van Senior QA Specialist is zeer divers. Je houdt de kwaliteitsvoorschriften up-to-date en beheert de klachtenafhandeling van ontvangst tot afsluiting en evaluatie. Hierbij ondersteun je tevens de QP’s met voorbereidende werkzaamheden. Je beheert het Supplier Qualification Management systeem en stelt Quality Product Compliance Summaries op, welke je tevens opvolgt. Je stelt nieuwe procedures en voorschriften op en onderhoudt bestaande documentatie. Hiermee lever je een stevige bijdrage aan het QA-beleid van jouw werkgever. Je verricht batch reviews van productie- en verpakkingsdocumentatie en behandelt en onderzoekt binnengekomen afwijkingen. Daarnaast ben je vertegenwoordiger van de QA-afdeling in projectteams met betrekking tot de introductie van nieuwe producten en de uitvoering van change controls en verbetervoorstellen. Je initieert ook GMP-gerelateerde trainingen, verhoogt continu het kwaliteitsbewustzijn binnen de operationele afdelingen en deelt kennis op het gebied van EU-GMP en FDA-GMP binnen de gehele site. Interne- en externe audits, bijvoorbeeld bij leveranciers van grondstoffen, behoren ook tot je takenpakket.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn in deze rol als Senior QA Specialist ben je in het bezit van minimaal een opleiding op Bachelor niveau in relevante richting, aangevuld met extra opleidingen (bijvoorbeeld een Master of QA cursussen). Je combineert jouw studieachtergrond met ruime ervaring in een farmaceutische productieomgeving. Ook heb je kennis van (én ervaring met) risicoanalyse technieken en het opzetten van onderzoeksprotocollen en –rapporten. Je beschikt over aantoonbare GMP-kennis en hebt ervaring met kwaliteitssystemen en voorschriften. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld en je kunt goed in teamverband werken. Als persoon ben jij een echte motivator en weet als geen ander hoe je het bewustzijn van je collega’s op het gebied van voorschriften en de naleving hiervan kunt verhogen.

Over de organisatie
Je gaat aan de slag bij een wereldwijde specialist in geneesmiddelen voor dieren. Zij zijn al ruim 200 jaar actief. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van kwalitatief hoogstaande producten voor dierenartsen over de hele wereld. Zij hebben bijna 6000 product registraties en distribueren hun producten naar bijna 70 landen. Hun hoofdkantoor zit in het Verenigd Koninkrijk, ze hebben kantoren in 25 landen en daarnaast nog 7 productie locaties, waarvan er een in de omgeving van Eindhoven zit. Daarnaast hebben ze nog 2 locaties in Nederland. Je gaat deel uitmaken van een team van ruim 2000 medewerkers wereldwijd. Klinkt dit als de omgeving waar jij wil werken? Solliciteer dan vandaag nog!

De arbeidsvoorwaarden
Jouw nieuwe werkgever biedt een passend salaris met goede secundaire voorwaarden, zoals 30 betaalde vakantiedagen, vakantiegeld, een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een budget voor training en opleiding en een actieve personeelsvereniging die gezellige teamuitjes organiseert.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045637
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Pharmaceutisch
Locatie
Omgeving Eindhoven
Vakgebied
Life Sciences
Salaris
max. 75K afhankelijk van kennis en ervaring
Referentie:
1045637

Spreek met een consultant

Spreek met Merel Hasselo, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0031620076590