Skilled Servicedesk Medewerker

Den Bosch | Support specialist | VMWare | MS Office | Azure | ICT | Servicedesk | IT Support
Jouw nieuwe functie
Ben jij een enthousiaste ICT’er met ervaring binnen de support en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Voor een opdrachtgever in Den Bosch zijn wij op zoek naar een support engineer. Samen met je team zorg je ervoor dat complexe incidenten zo snel mogelijk worden getackeld, zodat er altijd aan de klantverwachting voldaan wordt.

Je gaat in een dynamische omgeving werken en geen dag is hetzelfde. Zo zal je zowel on site support bieden, als op kantoor vanachter je laptop met een kop koffie. Daarnaast ben je met collega’s in gesprek en deel je je kennis om zo het team te versterken.

Naast al deze werkzaamheden krijg jij volop de kans om door te groeien door middel van een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden. Dit in combinatie met het bedreven team en het uitdagende werk maakt dit een mooie stap in jouw ICT-carrière.

Jouw profiel
Om dit te kunnen ben je een echte teamplayer, maar kan je ook goed zelfstandig werken. Verder beschik je over:
- Ervaring met het oplossen van complexe storingen op locatie en van een afstand
- Een sterk analytisch denkvermogen
- Een rijbewijs

Over de organisatie
Je komt te werken in een team van 250 IT-experts dat vanuit vijf locaties klanten door heel Nederland bedient. Hier krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen in de wereld van ICT. Je komt terecht in een werkplek waar iedereen het belangrijk vindt om samen te gaan voor mooie resultaten, maar waar ook ruimte is voor een grapje en ontspanning.

De arbeidsvoorwaarden
Naast een marktconform salaris biedt het bedrijf uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: - 25 vakantiedagen
- Reiskostenvergoeding
- Een goede pensioenregeling
- Een zelfstandige functie met vrijheid, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden
- Mogelijkheid tot thuiswerken
- Laptop en telefoon van de zaak

Solliciteer direct op deze vacature
Zie jij jezelf werken als skilled supportmedewerker in Den Bosch? Klik dan op ‘solliciteren’, en stuur een up-to-date cv. Of bel met Noah Krak op 06 48 70 47 39. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere functie, of deze functie in een andere regio? Bel dan naar Noah Krak op 06 48 70 47 39. #1045025
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Techniek & Internet
Localisation
Den Bosch
Spécialité
Infrastructure
Salaire
Marktconform
Réf.:
1045025

Contactez-nous

Parlez à Noah Krak, en charge de cette offre, située à Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Téléphone: +31 0648704739