Team Manager Logistiek

Den Haag | Teammanager Logistiek | Bloemen- en planten | HBO | LEAN | Change- and People Management | 1046219

Uw nieuwe functie
De afdeling Logistiek in vlakbij Den Haag is onderverdeeld in deelprocessen; zorgt voor de verwerking van import producten voor klok- en directe verkoop. Dienstverlening op Aanvoer en Logistieke Middelen (LDA), Logistieke Operatie (LO) en dienstverlening aan Klanten (LDK). Samen met kwekers en hun klanten maken wij al meer dan honderd jaar de wereld mooier en gezonder met bloemen en planten. Met 100.000 transacties per dag en 400.000 soorten bloemen en planten zijn wij de internationale marktplaats en kennispartner die bijdraagt aan het succes van kwekers en hun klanten. Via gestroomlijnde logistiek vinden deze prachtige producten razendsnel hun weg over de wereld. En kunnen consumenten er hun dank mee uitdrukken, maar ook liefde, excuses, geluk, gezondheid en troost. Flowering the world.

In de functie Teammanager Logistieke Operatie ben je samen met je team verantwoordelijk voor de performance en resultaten van het Logistieke distributieproces in de logistieke keten en heb je een integrale verantwoordelijkheid voor het totale proces.

Uw profiel
Jouw kwaliteit is om de verantwoordelijkheid te dragen voor het inspireren, faciliteren en bewegen van 50 medewerkers om te groeien op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, samenwerken en veilig werken;
Je nauw samenwerkt met je collega teammanagers, je wordt bijgestaan door procescoördinatoren die de dagelijkse operatie op de vloer leiden;
Je het distributieproces kent en continue zoekt naar verbeteringen en innovaties in je diensten en dienstverlening;

Functie-eisen;

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in een leidinggevende rol, binnen een logistieke werkomgeving
  • Je hebt Supply chain kennis en ervaring
  • Je bent goed in het persoonlijke contact.
  • Je combineert oprechte aandacht met de noodzakelijke zakelijkheid om mensen te helpen tot de beste prestaties te komen.
  • Je werkt vanuit doelstellingen en maakt duidelijke afspraken.
  • Je hebt inzicht in fysieke processen en kunt cijfers interpreteren en (bij)sturen op basis van data.
  • Kennis van en ervaring met Lean is een pre.


Je hebt de volgende competenties; resultaatgerichtheid, drive, samenwerken, initiatief en klantgerichtheid.

Over de organisatie
Al meer dan 100 jaar brengen wij kwekers en kopers bij elkaar en daar zijn wij trots op! Als coöperatie streven wij naar duurzaam succes voor onze leden (kwekers) en werken wij samen met alle partijen in de sierteeltsector, zodat de sector blijft groeien. Het is onze ambitie om ons te ontwikkelen tot dé internationale marktplaats voor bloemen en planten.

De arbeidsvoorwaarden
Naast goede arbeidsvoorwaarde biedt de organisatie een mogelijkheid om te ontwikkelen en te kunnen groeien in een grote en complexe organisatie.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1046219
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Supply Chain & Logistiek
Locatie
Naaldwijk
Vakgebied
Logistics
Salaris
3200-5100 op basis van ervaring
Referentie:
1046219

Spreek met een consultant

Spreek met Alex Broekmeulen, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0611425547