Technicus Elektro

ENGIE | Regio Tilburg | Elektrotechniek | Facility Management | GBS Systemen | Automatiseringssystemen
Jouw nieuwe functie
Als Elektromonteur ben je samen met je team volledig verantwoordelijk voor de gebouwgebonden installaties van de klant. Je zit dan ook in-house bij de klant en werkt vrijwel altijd op 1 vaste locatie. Binnen het team worden de E- en W-werkzaamheden uiteraard verdeeld en is iedere teamlid bezig met zijn eigen expertise. Gezien jouw expertise binnen de elektro zijn veelvoorkomende werkzaamheden in deze rol:
  • Controles uitvoeren a.d.h.v. NEN3140, zowel gebouwgebonden als elektrische arbeidsmiddelen.
  • Vervangen, uitbreiden of weghalen van Elektra, denk aan groepenkasten, stopcontacten, noodverlichting en meer.
  • Onderhoud van noodverlichting
  • Onderhoud van toegangscontrole systemen / inbraaksystemen / GBS systemen
  • Begeleiding van onderaannemers
Naast je alledaagse werkzaamheden houd je je ook bezig met storingen die zich opdoen binnen de Facility. Deze zijn divers en kunnen op alle vlakken ontstaan.

Jouw profiel

Om succesvol te zijn in deze rol beschik je allereerst over een MBO 3/4 opleiding richting elektrotechniek, of aantoonbare werkervaring op dit niveau. Idealiter heb je enige certificering op gebied van veiligheid (NEN, VCA). Qua persoon heb jij daadkracht en pak je dingen graag op. Tevens bouw jij graag mee aan het succes van je team; Het Facility Team van ENGIE staat met dit project namelijk aan het begin van iets moois voor de lange termijn! Wil jij onderdeel zijn van deze uitdaging?

Jouw nieuwe werkgever
ENGIE International Facility Management (hierna ENGIE IFM) is onderdeel van de ENGIE Group en tevens een wereldwijd opererende organisatie. ENGIE IFM is een specialist op gebied van faciliteit management op allerlei verschillende gebieden. Hierbij kan je denken aan het beheer van Hard Services (technische aspecten binnen gebouwbeheer) en Soft Services (schoonmaak, security etc.). Voor dit project beheert ENGIE IFM de gehele facility van de klant in regio Tilburg.

Wat krijg je hiervoor terug?
Allereerst een baan met potentie bij een wereldmarktleider op gebied van Facility Management. In deze rol kan jij het verschil maken en zijn er veel Quick Wins te behalen. Je kan jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak enorm ontwikkelen en wordt hierbij gesteund door je werkgever. Uiteraard hoort hier een marktconform salaris en een goed arbeidsvoorwaardelijk pakket bij met 25 vakantie + 13 ADV dagen!

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1042973
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Engineering
Locatie
Tilburg
Vakgebied
Engineering
Salaris
Op basis van kennis en kunde
Referentie:
1042973

Spreek met een consultant

Spreek met Abanob Latifi, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 0651544779