Transport Planner

Transport | Planning | Fashion & Retail | MBO-4/HBO | Logistiek | Warehouse | ERP | Stakeholder Management |

Uw nieuwe functie
Namens onze klant actief in de fashion/retail, zijn we op zoek naar een Transport Planner. Als Transport planner ben jij verantwoordelijk voor de afwikkeling van alle magazijn-transportprocessen die plaats vinden vanuit hun DC in Drunen. Dit doe je middels een frequente afstemming met de Teamleader Warehouse en de logistiek afdeling omtrent alle in- en uitgaande transporten. Ook ben je hierin verantwoordelijk voor het plannen van wegtransport vanuit hun 3PL magazijn naar alle klanten binnen Europa. Om dit allemaal succesvol uit te voeren draag je zorg voor de juiste informatie, en zorg je dat alles vanuit het DC tijdig klaarstaat om vervoert te kunnen worden. Aangevuld door het coördineren van transporten vanuit het externe DC en zorg je dat je alle DC’s de benodigde informatie hebben om goed en tijdig te kunnen leveren. Dit doe je allemaal middels de opmaak van een efficiënte plannen, snel anticipatie vermogen m.b.t. verschillende problemen en je een doeltreffende inzet van de beschikbare middelen. Tot slot draag jij zorg dat alles overzichtelijk in het ERP-Systeem staat en werk je aan een logistiek netwerk plan, bewaak je de tarieven van vervoerders, en de behaalde SLA’s.

Uw profiel
Voor de invulling van deze functie zoeken wij iemand met een MBO-4/HBO werk en denkniveau met logistieke planning ervaring. Je bent in staat zelfstandig te werken en hierin ook zelf contact met interne en externe partijen te onderhouden. Hierin heb jij een praktisch inzicht en ben je stressbestendig. Je bent in staat de juiste afweging te maken tussen kwaliteit, kosten en efficiency. Ook ben jij iemand die goede communicatieve vaardigheden bezit en beheers je de Nederlandse en Engelse Taal Vloeiend.

Over de organisatie
Onze klant is een fashion/retail organisatie die zowel in de branden als non-branded market waarin zij een divers wereldwijde netwerk hebben ontwikkeld met strategische partners. Samen met dit netwerk leveren zij met volledige toewijding aan hun klanten en merken wereldwijd. Dit doen zij vanuit hun hoofdkantoren in Drunen en Waalwijk, en hun kantoor in China. Daarnaast bezitten ze meerdere winkels in Europa voor verschillende kledingmerken zoals Mexx en Shabbies. Het is een energieke en jon ge organisatie met een passie voor fashion.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1045498
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Retail & Consumer Goods
Locatie
Waalwijk
Vakgebied
Supply Chain
Salaris
2400 - 3500
Referentie:
1045498

Spreek met een consultant

Spreek met Stefan de Jong, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 0615571938

Vacatures soortgelijk aan Transport Planner

  • Sales Order & Transportplanner

    Amersfoort | Sales Order & Transportplanner | Logistiek & Operatie | Automotive & Engineering | HBO |1044692
    AmersfoortOp basis van ervaring