Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Vacature Kwaliteitsmanager

Bekijk onze vacatures voor Kwaliteitsmanager. Hays Life Sciences voorziet u graag van meer informatie over de inhoud van deze functie. Hieronder vindt u een korte beschrijving, zodat u een weloverwogen carrièrekeuze kunt maken.

Kwaliteitsmanager (Quality Manager)

Een kwaliteitsmanager (quality manager) houdt zich voortdurend bezig met het optimaliseren van de kwaliteit van een product of dienst. Tijdens het optimalisatieproces staat de klant centraal. Middels diverse analyses, metingen en tests is de kwaliteitsmanager continu bezig met het zoeken naar verbeterpunten en het toepassen van deze. Een goede samenwerking met andere afdelingen binnen een organisatie is hierbij van belang zodat de kwaliteit van het desbetreffende product of dienst naar het hoogste niveau wordt getild.

Vacature Kwaliteitsmanager

Hays Life Sciences helpt u graag met de volgende stap in uw carrière. Het doel van onze recruitment experts Life Sciences is het plaatsen van de juiste persoon in de juiste baan. Onze recruitment experts staan voor u klaar om gezamenlijk met u uw carrièremogelijkheden te bespreken.