Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Vacature SAP Consultant

Op zoek naar een vacature van SAP Consultant?  Hays IT voorziet u graag van meer informatie over de inhoud van deze functie. Hieronder vindt u een korte beschrijving, zodat u een weloverwogen carrièrekeuze kunt maken.

SAP Consultant

Een SAP Consultant geeft advies op het gebied van SAP-bedrijfssoftware en is tevens de schakel tussen de klantbehoefte en de oplossing die de SAP-software kan bieden. Analyse van de behoefte naar de bedrijfssoftware, het geven van advies en het ontwikkelen, leveren en onderhouden van SAP-oplossingen op maat bij organisaties behoren tot de kernwerkzaamheden van de SAP Consultant. In enkele gevallen wordt er onderscheid gemaakt tussen functionele SAP Consultants (communicatie met gebruikers en inrichting SAP-modules) en technische SAP Consultants (nadruk op het technische gedeelte van de software, waaronder het ontwerp, bouwen, aanpassen en het verhelpen van technische problemen). 

Vacature SAP Consultant

Het doel van onze IT recruitment experts is het plaatsen van de juiste persoon in de juiste baan. Vind hiernaast een overzicht van de openstaande vacatures en maak de volgende stap in uw carrière. Onze recruitment experts staan voor u klaar om gezamenlijk met u uw carrièremogelijkheden te bespreken.