Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Recruiter vacatures

Bij Hays geloven wij dat de juiste persoon in de juiste baan een organisatie kan transformeren. De juiste baan geeft andersom veel energie en zorgt ervoor dat je elke dag met voldoening naar huis gaat. Daarom zien wij het als onze belangrijkste doelstelling om de juiste persoon te koppelen aan de juiste werkgever. Is Hays voor jou de juiste werkgever? Heb jij een gezonde commerciële drive werk je graag met mensen en ben je ambitieus, lees dan snel verder.

Recruiter vacature bij Hays

Begin je net aan jouw carrière of wil jij juist op managementniveau aan de slag?

Wij zoeken bij Hays doorlopend naar professionals van junior tot management niveau. Zowel op het kantoor in Tilburg als in Amsterdam, maar ook intern bij één van onze klanten.

Ben jij benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen onze verschillende afdelingen? Bekijk onderstaand onze recruiter vacatures en informatie per divisie:

Waarom werken bij Hays Recruitment?

Werk jij graag met mensen, wil jij je recruitmentkennis delen en uitbreiden, presteer jij goed onder druk, reageer jij proactief op het behalen van salestargets en wil jij voorop lopen in de wereld van werk?

Dan is een carrière bij Hays misschien wel iets voor jou! Doe de cultural fit test en bekijk of jij en Hays een goede match zijn.

Bekijk de interactieve video om een dag uit het leven van een recruitment consultant te ervaren.

 

Interesse in een recruiter vacature?

Neem direct contact op met onze corporate recruiter Jolien, Ben of Dennis voor een vrijblijvend gesprek over jouw carrière. Hun gegevens vind je aan de linkerkant van deze pagina.