Corporate Recruiter

Corporate Recruiter bij Hays

Corporate Recruiter | Jolien Haak - Hays.nlMaak kennis met onze Corporate Recruiter Jolien Haak. Zij vertelt graag wat haar passie is en waarom Hays voor haar de perfecte match is.

Wat houdt de functie Corporate Recruiter in?

Als corporate recruiter ben ik verantwoordelijk voor de aanname van nieuwe collega’s voor onze 3 labels: Hays, Hays Response en Hays Talent Solutions. Wij hebben kantoren in Amsterdam en Tilburg en de onsite teams van Talent Solutions zitten bij verschillende klanten door het hele land.

Ik ben verantwoordelijk voor het complete sollicitatietraject. Dat begint bij de initiële werving en selectie van kandidaten tot aan de eerste startdag binnen één van onze labels. Ik werk daarbij nauw samen met de recruitmentteams, teamleaders, business managers en directie.

Het leukste aan mijn baan?

Het leukste aan mijn baan als corporate recruiter is de diversiteit aan mensen die ik iedere dag spreek. Een oriënterend of  verdiepend gesprek met een kandidaat en daarbij de mogelijkheid hebben met iemand mee te denken over een carrière. Om voor Hays een bijdrage te kunnen leveren aan nieuwe collega’s, en op de lange termijn bedrijfssucces, geeft veel energie. Een nieuwe collega mogen ontvangen op de eerste dag van een nieuwe carrière en daarmee aan de start van iemands sales/recruitment loopbaan te staan is kortweg gaaf. Het is leuk om iemand te mogen volgen en op te zien bloeien.

Mijn passie? 

Wanneer een kandidaat en ik de optimale match binnen één van de labels van Hays kunnen vinden en hiermee elkaar kunnen versterken in professionaliteit, is prachtig. Ik mag met iemand op onderzoek naar waar hij of zij blij van wordt. De vele typen mensen die ik mag ontmoeten, de verhalen die ik mag horen maar ook de stap met iemand zetten in zijn/haar carrière, op die manier combineer ik mijn passie voor mensen en Hays. 

Waarom Hays voor míj de perfecte match is? 

Hays is een organisatie die door haar gedrevenheid en professionaliteit goed bij mij past. Een werksfeer van harde werkers, plezier en inhoud geven mij iedere dag, als corporate recruiter maar ook als de persoon Jolien, nieuwe energie. De sterke positie in de markt en de interesse in de mens vind ik hier een goede combinatie, de vrijheid die iedere functie met zich mee brengt en daarmee de eigen verantwoordelijkheid werkt goed. We werken er samen aan om het recruitmentvak naar een hoger niveau te tillen, iedere dag opnieuw.
 

Ben je benieuwd wat Hays jou te bieden heeft? Kijk dan zeker eens bij onze openstaande vacatures of neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek! 

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl      Volg Hays op Instagram - Hays.nl      Volg Hays op YouTube - Hays.nl      Volg Hays op Facebook - Hays.nl

block werken bij hays

Werken bij Hays

Werken bij Hays - Hays.nl

De kern van ons succes zijn onze mensen. Ben jij vastberaden, zelfverzekerd en gepassioneerd?

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.
  •  
  • Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.