Accounts Receivable

Den Bosch | Administratief | Financieel | Nederlands | Engels | Parttime & Fulltime | MBO+ | 1044999
Jouw nieuwe functie
Heb jij passie voor de financiële administratie? Wil je werken in een internationale omgeving? Dan is dit de baan die jij zoekt! Wij zijn op zoek naar iemand die het Accounts Receivable Team komt versterken.

Als Accounts Receivable Specialist ben je samen met 3 andere collega’s verantwoordelijk voor de financiële administratie. In deze functie schakel je veel met de customer support afdelingen. Je verwerkt de aanvragen en zorgt ook voor de afhandeling van vragen van de customer support afdelingen.

Jij boekt bankmutaties voor verschillende entiteiten en zorgt voor de verwerking van de debiteuren incasso betalingen. Hiernaast controleer en corrigeer je waar nodig de grootboekrekeningen. Je bewaakt de debiteurenkaarten en zorgt ervoor dat de klantkaarten actueel zijn. Samen met je team denk je mee aan het verbeteren van processen.

Jouw profiel
Je bent communicatief vaardig op verschillende niveaus, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, een opleiding een financiële richting is een pré. Je werkt gestructureerd, hebt oog voor detail en bent stressbestendig. Kennis van MS Dynamics (Navision) is een pré.

De Arbeidsvoorwaarden
Naast een goed basissalaris biedt het bedrijf ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Meer informatie omtrent het salaris en de arbeidsvoorwaarden lichten we graag persoonlijk toe.

Over de organisatie
De werkomgeving is prettig, internationaal, informeel en dynamisch. Meer informatie omtrent het bedrijf lichten we graag persoonlijk toe.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb jij interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben jij wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1044999
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Retail & Consumer Goods
Location
Den Bosch
Specialism
Office Support
Pay
Afhankelijk van je ervaring
Ref:
1044999

Talk to a consultant

Talk to Kim Glasbergen, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0643449035