Allround Monteur - Machinebouw

Allround monteur | Barneveld | Machinebouw | MBO | Werktuigbouwkunde | Mechatronica | Food | Troubleshooting

Jouw nieuwe functie
Als Allround Monteur binnen de machinebouw ga je zelfstandig aan de slag met het bouwen en testen van een complete machine of een machinedeel. Je bent verantwoordelijk voor zowel het mechanische vlak als de besturing hardware (machine bekabeling) en het software matig configureren van de machine(delen). De nadruk komt te liggen op het mechanische gedeelte, maar het is wel van belang elektrotechnisch goed onderlegd te zijn om elektrotechnische storingen zelfstandig op te lossen. Je bewaakt de kwaliteit en kwantiteit van de output en je zorgt ervoor dat het voldoet aan de afgesproken specificaties en tijdigheid.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Om succesvol te zijn beschik je over een MBO-3 diploma richting werktuigbouwkunde, elektro, Mechatronica of soortgelijke studie. Daarnaast breng je opgebrachte ervaring mee vanuit de industriele maakomgeving (machinebouw), starters zijn ook welkom als ze een soortgelijke studie met zich meebrengen. Verder beschik je over kennis omtrent 3D-software programma’s en het begrijpen van 3D-tekeningen. Storingen op mechanisch of elektro gebied weet jij op te lossen.

Arbeidsvoorwaarden
Deze organisatie biedt een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte en zelfstandigheid. Met de mogelijkheid om te groeien binnen een succesvolle en ambitieuze organisatie. Deze organisatie kent een marktconform salaris, aantrekkelijke secundaire voorwaarden, goed perspectief om door te groeien, in een professionele en informele werkomgeving.Jouw organisatie
De organisatie is een wereldwijd, technologisch bedrijf en toonaangevend fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Van ontwerp, ontwikkeling, verkoop en installatie tot service. Dit allemaal bij onze klant! Zij ondersteunen hun klanten wereldwijd bij het continu verbeteren van hun bedrijf. Dit doen we door de beste oplossingen voor het sorteren en verwerken van eieren te ontwikkelen, te realiseren en te onderhouden, onze machines worden in Barneveld gemaakt.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Allround-monteur? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.
#1045993
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Temporary
Industry
Engineering
Location
Amersfoort
Specialism
Engineering
Pay
Marktconform
Ref:
1045993
Closing date
3 Jul 2023

Talk to a consultant

Talk to Jelmer van Doorn, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0643449050