Business Application Consultant

Business application consultant | IT | iPaas | Barneveld | Hybride
Jouw nieuwe functie
Als business application consultant ben je verantwoordelijk voor één van de kernapplicaties van de organisatie. Jij bent hiervoor de kennishouder binnen de organisatie en levert support waar nodig. Daarnaast ga je ook de technische integratie tussen de andere verschillende kernapplicaties realiseren. Er wordt op dit moment gebruik gemaakt van het Tibco iPaas platform voor onze integraties. Jouw werkzaamheden zullen onder andere het volgende bevatten:
• Ontwerpen, bouwen en testen van integraties op basis van ons Scribe / Tibco Cloud integration platform tussen onze business applications en daarmee het verbeteren van de bedrijfsprocessen.
• Proactief verbeteren van de integraties en handmatige processen tussen Business Applications. Je bent constant bezig met hoe de organisatie nog verder kan verbeteren;
• Het leveren van support op Tibco Scribe / Cloud en andere toegewezen Business Applications;
• Het uitvoeren van projecten om bedrijfsprocessen te verbeteren of die de IT functie verder verbeteren.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn binnen deze functie van Business Application Consultant ben je in het bezit van minimaal een HBO Diploma van Informatica, Bedrijfskunde met een IT element of relevante werkervaring; Ruime ervaring op de scheidslijn van Business ens IT;. Je bent sterk in het communiceren met en het adviseren en overtuigen van gebruikers, leveranciers en andere stakeholders. Je hebt ruime ervaring in het integreren van business applicaties. Geen probleem als je in andere middleware of integratie technologieën je expertise hebt, want dan leer je ook heel snel Tibco Scribe. Verder heb je Ervaring met ERP en CRM systemen.

Over de organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende wereldmarktleider op het gebied van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Vanuit vijftien kantoren en samen met 800 collega’s over de hele wereld bouwen ze dagelijks aan de meest hoogwaardige technische oplossingen. Je komt te werken op hun IT afdeling waar circa 20 collega's werkzaam zijn.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een marktconform salaris met een bonus regeling zoals een eindejaarsuitkering, je hebt 40 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goed pensioenplan. Verder is Hybride werken de standaard bij deze organisatie en wordt er gewerkt met flexibele werktijden. Er is ook een opleidingsbudget beschikbaar.

Solliciteer direct op deze vacature

Heb jij interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Yuksel Tuzgol op +31(0)628837635. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie? Neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045457
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Technology & Internet Services
Location
Amersfoort
Specialism
Supply Chain
Pay
Afhankelijk van ervaring- max 78k
Ref:
1045457

Talk to a consultant

Talk to Yuksel Tuzgol, the specialist consultant managing this position, located in Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telephone: +31628837635