Business Development Advisor

Amsterdam | Sales | Business Development | Legal | NL | EN | Fulltime | 1045151

Jouw nieuwe functie
Als Business Development Advisor ben jij verantwoordelijk voor het aantrekken en behouden van klanten binnen jouw focusgroep. Jij bent degene die de klanten benaderd en de organisatie zal pitchen, daarna blijf je opvolgen om te zorgen dat de behoeften van de klant volledig voorzien worden. Een groot deel van het relatiemanagement zal ook via de partner gaan. Daarom moedig jij de partner ook aan om daar aandacht aan te besteden en ondersteun jij de partner daarbij. De partners zijn jouw interne klanten en daar zal je ook veel aandacht aan besteden.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Business Development Advisor heb je een afgeronde HBO in bedrijfskunde, communicatie, rechten of commerciële economie. Daarnaast heb je minstens 3-5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie, ervaring bij een advocatenbureau is een pré. Daarbij heb je ervaring opgedaan met pitchen, accountmanagement, evenementen en het schakelen met interne stakeholders. Verder heb je geduld en weet je jezelf te verplaatsen in jouw klanten, zowel intern als extern. Je bent ondernemend en weet mensen in beweging te brengen. Binnen de organisatie wordt veel Engels gesproken, daarom ben jij vloeiend in zowel Nederlands als Engels, gesproken en geschreven.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een internationaal advocatenbureau, actief in meer dan 40 landen. Het kantoor in Nederland zit in Amsterdam. Deze organisatie onderscheid zichzelf door innovatie en ondernemerschap en is hard op weg om de ranking te bestormen. Teamwerk is heel belangrijk en om de onderlinge banden te versterken worden er leuke activiteiten georganiseerd en gelet op de vitaliteit van de mensen binnen de organisatie.

De arbeidsvoorwaarden
De organisatie biedt een mooi voorwaardenpakket met een marktconform salaris afhankelijk van ervaring een 13e maand, 28 vakantiedagen en een financiële bijdrage aan jouw sportabonnement via Bedrijfsfitness Nederland.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Business Development Advisor? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Koen Hoppener 06 43 45 29 11. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045151
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Legal
Localisation
Amsterdam
Spécialité
Sales and Marketing
Salaire
Afhankelijk van ervaring
Réf.:
1045151

Contactez-nous

Parlez à Koen Hoppener, en charge de cette offre, située à Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Téléphone: 0643452911