Category Manager Sport & Fashion

Category Manager | Buyer |Sport | Fashion | Commercieel | Online platform | Inkoop | Amsterdam | 1045426

Jouw nieuwe functie
Als Category Manager/ Buyer ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen van het merkportfolio binnen de productgroep Sports & Fashion, maar ook voor het onderhouden van een goede relatie voor een langdurige samenwerking. Je grootste doel is om de beste deals te sluiten met merken als Helly Hansen, Craft, Levi's, McGregor en meer. Na het sluiten van de deal werk je nauw samen met het Content team voor een mooie lancering op de website.
Naderhand houd jij je bezig met het analyseren hiervan om dit vervolgens om te zetten in een nóg sterkere strategie.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Category Manager/ Buyer heb jij minimaal twee jaar verkoop- of inkoop ervaring in de Sport- en/of Fashion industrie. Je bent commercieel en creatief ingesteld. Opgeven staat niet in jouw woordenboek. Omdat jij veel met targets zal gaan werken, ben je analytisch ingesteld en ben je te typeren als een echte ‘hunter’ om deze targets te behalen. Je bent in het bezit van minimaal een HBO diploma. Daarnaast spreek/ schrijf je goed Engels.

Over de organisatie
De organisatie biedt een online platform waarop dagelijks deals te vinden zijn tegen scherpe prijzen. Inmiddels heeft het platform 250.000 unieke bezoekers per dag.
In Nederland zijn er 120 mensen werkzaam op verschillende afdelingen.

De arbeidsvoorwaarden
Naast een goed basis salaris, kan je door het behalen van jouw targets leuke bonussen verdienen. Het bedrijf biedt interessante doorgroei- en opleidingsmogelijkheden, een laptop en een hybride werkmodel. Hard werken wordt beloond met teamuitjes, vrijdagmiddagborrels en kwartaalvieringen.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Natascha Koster, 06 15 87 80 59
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1045426
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Retail & Consumer Goods
Location
Amsterdam
Specialism
Purchasing
Pay
Nader bespreekbaar
Ref:
1045426

Talk to a consultant

Talk to Natascha Koster, the specialist consultant managing this position, located in Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telephone: 0615878059