Claims Analyst

Breda | Claims Analyst |MBO+ | Financiële Dienstverlening | Nederlands en Engels | Hybride.

Jouw nieuwe functie
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden? Krijg jij veel energie van het werken in een team en heb je daarnaast ook nog affiniteit met de Financiële dienstverlening? Dan is deze rol als Claims Analyst echt iets voor jou! Als Claims Analyst heb je contact met veel verschillende klanten en breng je adviezen uit. Je hebt op nationaal en internationaal niveau contact.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn in deze rol beschik je over MBO+ werk-en denkniveau en ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Je bent flexibel, klant- en servicegericht, proactief en stressbestendig. Affiniteit met de financiële branche is een plus.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen de organisatie wordt jouw talent gezien, herkent en erkent. De dynamische omgeving waarin jij als incassomedewerker terecht komt zorgt voor verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Buiten de interne opleiding van de organisatie krijg je de ruimte jezelf te ontwikkelen met € 750,- aan duurzaam inzetbaarheidsbudget per jaar. Naast een competitief basissalaris biedt de organisatie ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan, zoals een dertiende maand, pensioenregeling en een sport-vergoeding.

Over de organisatie
De organisatie is de kredietverzekeraar van Nederland. Door 75 jaar aan ervaring een marktleider op wereldniveau en helpt verschillende bedrijven in alle branches met krediet- en risicomanagement. Wanneer een organisatie veilig zaken wil doen is dit plek waar bedrijven aankloppen. De organisatie maakt veilig handelen mogelijk voor ieder bedrijf, in iedere sector, ongeacht omzet, door een kredietverzekering op maat aan te bieden. Dit kan alleen gerealiseerd worden door de 4.500 experts met 78 verschillende nationaliteiten werkzaam in bijna 60 landen. Deze gigant telt ook mee op de Nederlandse markt en is gevestigd in Breda. Op deze locatie zijn meer dan 110 experts die zich iedere dag bezighouden om veilig handelen te realiseren voor bedrijven.

Solliciteer direct
Heb jij interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben jij wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.
#1045812
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Banking & Financial Services
Location
Breda
Specialism
Office Support
Pay
2700-3300
Ref:
1045812

Talk to a consultant

Talk to Yasmine van Feggelen, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0643449048

Similar jobs to Claims Analyst

  • SAP Security & Authorizations consultant

    Eindhoven | SAP | Security | Consultant | Freelance
    EindhovenHourly Rate