Commercieel Medewerker

Venlo | Food | AGF | Binnendienst | Sales | Planning | Commercieel | HBO
Jouw nieuwe functie
In de rol als Commercieel Medewerker ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten in Spanje, Duitsland en de Benelux. Je vind het leuk om intern en extern te schakelen, jij leidt het proces in goede banen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verdeling van het fruit.
De doelstelling is om het fruit zodanig toe te verdelen dat de klanten het fruit conform de klantenspecificaties geleverd krijgen en er geen fruit verloren gaat. Hierbij houdt je rekening met de kwaliteit en signaleer je potentiële problemen en kansen. Het uitgangspunt is dat het fruit binnen 7 dagen na binnenkomst verstuurd is. Deels komt het fruit binnen in bulk dat in de juiste configuratie verpakt moet worden, deels ook al voorverpakt. Je bent samen met de productiemanager verantwoordelijk om de dagelijkse productieplanning te verzorgen. Met de afdeling logistiek stem je de binnenkomende containers en uitgaande zendingen af. We werken met een ERP systeem dat goed inzicht geeft in voorraden, binnenkomende goederen, kwaliteit en de klantenforecast. Communicatie met de klanten en verkooporganisaties vindt dagelijks plaats, waarbij je zowel kansen als problemen signaleert en helder communiceert. Om de functie als Commercieel Medewerker te vervullen ben jij flexibel, kun je goed organiseren en plannen en ben jij communicatief sterk. Jij bent leergierig en neemt initiatief, je hebt een helicopterview maar ook oog voor detail.

Jouw profiel
Om de functie als Commercieel Medewerker te kunnen vervullen ben jij HBO opgeleid. Jij hebt relevante werkervaring opgedaan, daarnaast ben jij analytisch en kun jij overweg met Excel. Organiseren, plannen en communiceren is voor jou geen uitdaging. Affiniteit/liefde voor het product, de AGF branche spreekt je aan. Jij bent flexibel en hebt tot slot een goede kennis van de Engelse taal, een beheersing van de Duitse of Spaanse taal is helemaal mooi meegenomen.

Over de organisatie
De werkgever is een jong team van fruitprofessionals. Gespecialiseerd in het bewaren, verpakken en distribueren van zacht fruit zoals bosbessen, frambozen en andere rode stromen. Een internationale organisatie, met onder andere een vestiging in Venlo.

De arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende rol in een leuke, internationaal werkende organisatie. Een spilfunctie waarin je het verschil kunt maken. Het salaris is afhankelijk van de opleiding en werkervaring die jij meeneemt.

Solliciteer direct op jouw nieuwe functie
Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer direct op deze functie en verzend hierbij een up-to-date CV. Neem bij vragen contact op met Eva Bos, via eva.bos@hays.com of 06-38 55 53 90. #1045667
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Supply Chain & Logistics
Location
Venlo
Specialism
Sales and Marketing
Pay
Afhankelijk van opleiding en ervaring
Ref:
1045667

Talk to a consultant

Talk to Eva Bos , the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 123456789