Corporate Recruiter

Den Bosch | Recruitment | IT | Technische sector | MKB | Fulltime | Vast | 1045037

Je nieuwe functie
Vind jij het leuk om erg flexibel te werken? Krijg jij energie van veel verantwoordelijkheid op gebied van het gehele recruitmentproces? Ben jij 40 uur per week beschikbaar? Dan is deze functie als Corporate Recruiter zeker iets voor jou!

Je hoofdtaken bestaan uit het opstellen van vacatureteksten, proactief searchen middels verschillende recruitment kanalen, het voeren van selectiegesprekken en zorg dragen voor een passende onboarding van nieuwe starters. Hiernaast ben je ook bezig met netwerken. Je houdt namelijk nauw contact met hogescholen en ook het regelmatig bezoeken van banenmarkten hoort bij je takenpakket.

Je profiel
Je hebt passie voor het recruitmentvak en je bent bereid om naar verschillende kantoren in Nederland te reizen voor het bijwonen van sollicitaties. Bij voorkeur heb je enige relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie of op stage en heb je ervaring met het searchen naar passende kandidaten middels LinkedIn en jobboards. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en je houdt het hoofd koel in stressvolle situaties.

Over de organisatie
De organisatie opereert in de IT-branche en staat in het teken van oplossingen bieden aan verschillende MKB’s op gebied van ICT in heel Nederland. Dit betekent dat je komt te werken in een erg dynamische werkomgeving, waarbij je samen met 250 collega’s op locaties door heel Nederland werkt. Jij zal terecht komen in een kleinschalig HR-team, waarin je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag zal gaan.

De arbeidsvoorwaarden
Binnen deze organisatie kun je rekenen op een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling en volop opleidingsmogelijkheden. Ook zal in deze functie veel moeten reizen, dit betekent dan ook dat je direct recht hebt op een lease auto. Dit betreft een fulltime functie voor 40 uur per week voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Je komt direct in dienst van de organisatie.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over je carrière mogelijkheden. #1045037
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Technology & Internet Services
Location
Den Bosch
Specialism
Human Resources
Pay
Uitstekend
Ref:
1045037

Talk to a consultant

Talk to Melanie Bastiaanse, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0622663364