Directiesecretaresse

Directiesecretaresse | Administratief | Ondersteuning | MBO+ | HBO | Engels | Nederlands | Eindhoven | 1044276
Jouw nieuwe functie
Als directiesecretaresse ben je ondersteunend aan de Assistent Chief Engineer van de Product Development Engines. Je ondersteunt de Assistent Chief Engineer door het uitvoeren van agendabeheer, emailbeheer, het organiseren van zakenreizen, het aanspreekpunt zijn voor medewerkers van de afdeling en door het uitvoeren van een aantal administratieve taken.

Jij beheert de agenda en de mailbox van de Assistant Chief Engineer. Jij herkent vergaderingen waar de Assistant Chief Engineer bij aanwezig dient te zijn en bij welke zijn aanwezigheid niet noodzakelijk is. Wanneer er voorbereidingen nodig zijn voor vergaderingen reserveer je hier tijd voor in de agenda van de Assistant Chief Engineer. Jij zorgt ervoor dat de mailtjes die belangrijk zijn voor de Assistant Chief Engineer het eerste door hem gelezen worden. De mailtjes die door andere personen binnen de afdeling kunnen worden behandeld, wijs je aan de juiste persoon toe. Wanneer er een zakenreis geboekt/gepland moet worden voor de Assistant Chief Engineer of voor de afdeling, zorg jij hier voor. Hiernaast bereid je de zakenreizen voor en beheer je de reiskosten. Jij zorgt voor de afspraken en voorbereiding van externe bezoeken. Wanneer het bezoek arriveert zorg je voor de aanmelding en voorzie je het bezoek van koffie,thee en lunch. Hiernaast signaleer je zaken die spelen op de afdeling en ben je het aanspreekpunt voor medewerkers binnen de afdeling.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn binnen deze directiesecretaresse functie is het vereist dat je zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en kan goed omgaan met systemen, zoals Outlook, Word, Excel, PowerPoint en MS Teams.

Je bent nauwkeurig en weet op een correcte wijze om te gaan met vertrouwelijke informatie. Schakelen tussen diverse taken is voor jou geen enkel probleem en je weet hierin de juiste prioriteiten te stellen. Je bent proactief, secuur, efficiënt en effectief.

De arbeidsvoorwaarden
Naast een goed basissalaris biedt het bedrijf ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Meer informatie omtrent het salaris en de arbeidsvoorwaarden lichten we graag persoonlijk toe.

Over de organisatie
De werkomgeving is prettig, dynamisch en internationaal. Het bedrijf is actief in de technische branche. Meer informatie omtrent het bedrijf lichten we graag persoonlijk toe.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1044276
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Automotive
Location
Eindhoven
Specialism
Office Support
Pay
Afhankelijk van je ervaring
Ref:
1044276

Talk to a consultant

Talk to Kim Glasbergen, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0643449035