Assistent Controller

Tilburg | Financieel | Software | Nederlands | Engels | Internationaal | HBO | Fulltime | Vast | 1045116
Je nieuwe functie
Doordat onze opdrachtgever recent aan de slag is gegaan met een nieuw ERP systeem, zijn ze nu op zoek naar een assistent controller voor de afdeling Finance.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle klantdata in het ERP systeem en je behoud klantcontracten. Ook neem je het debiteurenbeheer voor je rekening en je stuurt facturen dan ook accuraat en op tijd. Verder beheer je de financiële data middels verschillende platformen. Hebben collega’s vragen omtrent financiën? Dan komen ze naar jou. Ook reageer je op vragen van klanten over bijvoorbeeld facturen en contracten. Hier zet je tevens direct actie op uit.

Naast je basistaken geef je ook support aan de Chief Accountant omtrent BTW, jaarafrekeningen, balans- en salarisafstemmingen en ad hoc projecten. Hierbij is ruimte voor eigen inbreng en groei.

Je profiel
Je hebt relevante werkervaring ervaring opgedaan omtrent boekhouding, klantcontracten en aanverwante zaken. Je bent excellent in het gebruik van MS Office en weet je om te gaan met een ERP-systeem. Vanwege het internationale karakter van onze opdrachtgever is een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal een must. Verder ben je analytisch ingesteld, ben je goed met cijfers en vind je het leuk om zowel individueel als in teamverband te werken. Het liefst heb je een afgeronde opleiding richting accountancy, finance of een ander relevant vakgebied.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een internationale organisatie die actief is in de ontwikkeling en aanbieding van end-to-end delivery management solutions. Deze software wordt in 190 landen gebruikt door bijvoorbeeld retail en manufacturing organisaties en heeft als doel om zowel fabrikant als transporteur volledig te ontlasten Je komt te werken in een klein hecht team, waarbij Tilburg je standplaats zal worden. Je gaat nauw samenwerken met je collega’s over de hele wereld. Je zal direct rapporteren aan de Chief Accountant.

De arbeidsvoorwaarden
Naast een uitstekend salaris kun je ook rekenen op mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan 25 vakantiedagen, een prima pensioenregeling, laptop en reiskostenvergoeding. Daarnaast krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden en een thuiswerkregeling waarbij je de vrijheid krijgt drie dagen thuis te werken.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Je kan natuurlijk ook altijd bellen. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, dan kun je ook altijd contact met ons opnemen voor een vertrouwelijk gesprek over jouw mogelijkheden. #1045116
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Supply Chain & Logistics
Location
Tilburg
Specialism
Accountancy and Finance
Pay
€3000 tot €3800
Ref:
1045116

Talk to a consultant

Talk to Melanie Bastiaanse, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0622663364