HR Adviseur / HR Generalist

Human Resources / > 1 jaar werkervaring / HR Generalist / Bachelor / Perm / 32-40 uur

Jouw nieuwe rol


Onze opdrachtgever (grote internationale speler) is op zoek naar een HR Adviseur / HR Generalist. Het Nederlandse HR team bestaat uit een HR Manager, 2 HR BP's en één payroll medewerker. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oegstgeest/Leiden. Van hieruit werkt de HR afdeling samen met de collega’s op verschillende locaties in het land.

Als Human Resources afdeling besteden ze veel aandacht aan de medewerkers. Zij zijn op zoek naar een open en zelfstandige collega ter ondersteuning van de afdeling HR.

Zij verwachten enthousiasme, accuratesse en betrokkenheid en je begrijpt dat deze kenmerken essentieel zijn voor het HR vak. Samen met je HR collega's ben je het aanspreekpunt voor medewerkers en managers en beantwoord je hun vragen. De taken van de Jr. HR Adviseur zijn gericht op het ondersteunen van de collega’s binnen HR maar ook het adviseren van managers en medewerkers over HR-aangelegenheden. Binnen deze functie is er voldoende ruimte om je te ontwikkelen binnen het HR vak en we zoeken dan ook nadrukkelijk naar iemand die zich wil ontwikkelen in dit vak tot een volwaardig HR adviseur/HR Business Partner. Zij bieden ook die ruimte en support om in die rol te groeien.


Wat heb je nodig om succesvol te zijn

Deze rol is een ideale stap voor een kandidaat die toe is aan een tweede/derde stap in zijn/haar loopbaan en ook echt spil wil fungeren tussen de HR BP's en medewerkers en management van de organisatie. Jij zult als eerste point of contact fungeren en escaleren waar nodig. Je bent in het bezit van een HBO opleiding richting HR en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van het Nederlandse arbeidsrecht is noodzakelijk. Verder beheers je MS Office en is het plus als je bekend bent met Workday.

Jouw nieuwe werkgever
Onze opdrachtgever is de wereldwijde leider in water, hygiëne en energie technologieën en service ter bescherming van mensen en vitale bronnen. Met 49,000 werknemers wereldwijd, leveren zij uitgebreide oplossingen en on-site service. Dit met als doel om onder andere veilig voedsel te bevorderen, een schone omgeving in stand te houden en water en energie gebruik te optimaliseren. Hun klanten zijn gevestigd in de voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg, energiebedrijven, gastvrijheidsindustrie (horeca) en productiebedrijven in meer dan 170 landen wereldwijd.

What you'll get in return
 • 29 vakantiedagen
 • Hybride manier van werken (idealiter 3 dagen op kantoor)
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding / thuiswerkvergoeding
 • Opleidingen / trainingen
 • Internetvergoeding
 • Fitnessplan


What you need to do now
If you're interested in this role, click 'apply now' to forward an up-to-date copy of your CV, or call us now.
If this job isn't quite right for you but you are looking for a new position, please contact us for a confidential discussion on your career. #1045621
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Staffing & Employment
Location
Leiden
Specialism
Human Resources
Pay
Maximaal EURO 3500,-- bruto per maand obv 40 uur
Ref:
1045621

Talk to a consultant

Talk to Sandra Boerekamp, the specialist consultant managing this position, located in Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telephone: 0204609260

Similar jobs to HR Adviseur / HR Generalist

 • Senior HR Business Partner

  Senior HR Business partner / Human Resources / Amsterdam / Perm / 36-40 uur / Deputy HR director
  AmsterdamEURO 120.000,-- inclusief vakantiegeld en 13de maand
 • HR Business Partner

  HR Business Partner / Human Resources / Bachelor / Leiden / Full time / Hybrid / Dutch Labour law / English
  LeidenMaximum of EURO 7000,-- based on 40 hours
 • (senior) HR Generalist

  HR Business Partner / HR Generalist / Human Recources / 32 hours / Master / Hoofddorp / Hybrid / HR Advisor
  HoofddorpMaximum of EURO 85000,-- + 10% bonus
 • HR Officer

  Perm / Human Resource / HRM / HR Officer / HRBP / 32-40 uur
  NijmegenIn overleg