Inside Sales

Amsterdam | Inside Sales | Software | IT | Sales
Jouw nieuwe functie
In deze rol heb je veel te maken met dagelijks contact met huidige klanten. Je vestigt en breidt relaties uit met belangrijke leidinggevenden en besluitvormers binnen elk territorium en klant en ontwikkelt en onderhoudt uitzonderlijke overlegrelaties met bestaande klanten. je werkt nauw samen met de toegewezen Business Development Managers om een algehele territorium accountplan samen te stellen dat kansen maximaliseert en verkoopactiviteiten genereert met klanten en partners. Realiseer groei en onderhoud met bestaande klant- en partnerrelaties door middel van proactieve telesales. Verder beheer je offertes, orderverwerking en dagelijkse klant- en partnerverzoeken.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn binnen deze functie van Inside sales heb je idealiter paar jaar ervaring met bellen van klanten, ben je een echte hunter, verder ben je goed in beheren van relaties, spreek je vloeiend Nederlands en heb je ervaring of affiniteit in de software branche. Daarnaast beheers jij de Engelse taal vloeiend.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een toonaangevende wereldwijde leverancier van platformen, oplossingen en diensten met 30 jaar ervaring in software en technologie. Hun aanbod reikt van softwarelicenties en inkoop tot software levenscyclusbeheer en elk aspect van cloud-first advies-, leverings- en beheerde oplossingen. Zij hebben de expertise om hun klanten te ondersteunen tijdens hun technologische roadmap in de digitale wereld van vandaag.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een marktconform salaris met een pensioenregeling, bonusregeling, reiskosten je hebt 24 vakantiedagen en meer is altijd een optie. Verder is Hybride werken is de standaard bij deze organisatie.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb jij interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Yuksel Tuzgol op +31(0)628837635. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie? Neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045040
Klicka här för att läsa HAYS Integritetspolicy, som ger detaljerad information om hur vi använder och skyddar din personliga information samt dina rättigheter kopplade till dina personuppgifter som vi har sparade hos oss .

Sammanfattning

Jobbtyp
Rekrytering
Industri
Technology & Internet Services
Ort
Amsterdam
Specialisering
Sales and Marketing
Lön
45-47k OTE
Ref:
1045040

Tala med en konsult

Tala med Yuksel Tuzgol, specialistkonsulten som hanterar denna position, i Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefon: +31628837635