Junior Broker Financial Lines

Broker Financial Lines | Startersfunctie | Verzekeringsmakelaar | 38,75 | Amsterdam | Verzekeringen
Zoek jij een uitdaging na je studie met veel ontwikkel-en doorgroeimogelijkheden? Ben jij op zoek naar een startersfunctie waarbij jouw commerciële en adviesvaardigheden kan ontplooien? En lijkt het je gaaf om aan de slag te gaan bij de meest toonaangevende tussenpersoon op het gebied van verzekeringen en risico's van Nederland? Dan is dit dé vacature voor jou!

De rol
De rol van Junior Broker biedt je een springplank om jezelf optimaal te ontwikkelen in de wereld van verzekeringen. Dagelijks zorg je ervoor dat (inter-)nationale klanten optimaal gedekt zijn voor allerlei onvoorziene schades. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de inkoop en kwaliteit van aan bestuurdersaansprakelijkheid gerelateerde producten. Je ontwikkelt je geleidelijk tot volwaardige sparringpartner voor de klanten uit jouw eigen portefeuille en adviseert hen zo optimaal mogelijk op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheids- en andere financial lines risico’s. Samen met het team behandelen we wereldwijd de grootste bedrijven en zorgen wij ervoor dat zij zich kunnen blijven focussen op hun core business. Uiteraard begrijpen we ook dat je bij de start van jouw carrière nog niet alles van (bestuurders-) aansprakelijkheidsverzekeringen weet. Daarom zal je nauw samenwerken met de meer ervaren collega`s binnen je team. Op deze manier kan je met de juiste ambitie snel stappen maken binnen de wereld van de verzekeringen. Afhankelijk van hoe snel je jezelf ontwikkelt bouw je snel een eigen klantenportefeuille van nationale en internationale bedrijven op. Je wordt mede verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen en het voortdurend onderhouden en uitbouwen van je eigen en de afdelingsportefeuille. Naast dat we jou helpen je te ontwikkelen, leren we ook graag van jouw kennis. Waar kan gebruik je jouw kennis dan ook om andere te helpen bij hun ontwikkeling en denk je mee over technische innovatie en productontwikkelingen.

Het gewenste profiel
Als Broker ben je een adviseur in de breedste zin van het woord. Als een echte teamspeler hebt je een enthousiaste houding en de drive om jezelf verder te ontwikkelen om deze functie zo volledig en juist mogelijk vorm te geven. Daarnaast vind je het een uitdaging om in continu veranderende markt te blijven leren en verdiepen. Daarnaast beschik je minimaal over het volgende:
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • WFT Basis en Schade Zakelijk (of bereid deze te halen).
 • Goede sociale, communicatieve en onderhandelingsvaardigheden.
 • Beheersing van de Nederlandse taal. Engels is een pluspunt.

De arbeidsvoorwaarden
 • Volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
 • Bruto maandsalaris van EUR 2300-3300 o.b.v. 38,75-urige werkweek.
 • Flexibel salariscomponent van ongeveer 19%. Dit kun je gebruiken voor een verscheidenheid aan doeleinden, o.a.: als bruto uitbetaling, extra vakantiedagen, extra pensioen of als aanvulling op het inzetbaarheidsbudget.
 • Een bonusregeling
 • Premievrij pensioen
 • Een duurzaam inzetbaarheidsbudget
 • Hybride werken

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over je (startende) carrière mogelijkheden. #1044405
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Banking & Financial Services
Location
Amsterdam
Specialism
Insurance
Pay
maandelijk salaris + flexibel salariscomponent + bonusregeling
Ref:
1044405

Talk to a consultant

Talk to Robin Rijkers, the specialist consultant managing this position, located in Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telephone: 0611268250