Junior Finance & Reporting Analyst

's-Hertogenbosch | Financieel | Junior | SAP | Navision | MBO+ | Fulltime
Jouw nieuwe functie
Ben jij een echte spin in het web als het gaat om de financiële administratie? Ben jij analytisch en een goed georganiseerde duizendpoot die aandacht heeft voor details? Dan is deze rol als Junior Finance & Reporting Analist echt iets voor jou.

Binnen deze organisatie stuurt en coördineert het Financial Planning & Analysis team het forecast-, budget- en strategisch planningsproces. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leveren van verschillende analyses en het assisteren bij bijzondere projecten. In dit team voorzie je het MT van waardevolle stuurinformatie voor optimale besluitvorming.

Wat ga je doen als Junior Finance & Reporting Analist?
- Het opstellen van de maandrapportage
- Het bieden van ondersteuning bij het opstellen en communiceren van de maandrapportage
- Het bewaken van prestatie-indicatoren en analyseren van verschillen versus budget en prognose
- Het bijdragen aan de voorbereiding en coördinatie van het jaarlijkse operationele begrotings- en prognoseproces inclusief de begeleiding en verwerking.
- Het ondersteunen van diverse afdelingen met betrekking tot het optimaliseren van financiële informatie in systemen, rapportages en analyses

In deze functie heb je ook veel contact met het hoofdkantoor van de organisatie in de UK. Je kan hierbij denken aan AD-HOC verzoeken en/of systeemeisen.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn binnen deze functie is het vereist dat je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van Finance. Hiernaast heb je kennis van Oracle en Excel.

Als persoon heb je het vermogen om effectief te structureren en te organiseren, inclusief het halen van deadlines.

De arbeidsvoorwaarden
Naast een goed basissalaris biedt het bedrijf ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Meer informatie omtrent het salaris en de arbeidsvoorwaarden lichten we graag persoonlijk toe.

Over de organisatie
Je gaat aan de slag voor een wereldwijde specialist in veterinaire geneesmiddelen. Zij zijn al meer dan 200 jaar actief. De organisatie is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van hoge kwaliteit producten voor dierenartsen over de hele wereld. Ze hebben bijna 6000 product registraties en distribueren naar bijna 70 landen. Het hoofdkantoor zit in het Verenigd Koninkrijk en daarnaast hebben ze in nog 25 landen locaties en 7 productie locaties. Je wordt onderdeel van het team van 2000 wereldwijde collega’s. In Nederland hebben zij 3 locaties. Jij zal gebaseerd zijn in hun locatie in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb jij interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben jij wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.
#1045843
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Pharmaceuticals
Location
Den Bosch
Specialism
Finance
Pay
Afhankelijk van jouw ervaring
Ref:
1045843

Talk to a consultant

Talk to Kim Glasbergen, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0643449035