Lead Engineer

Lead Engineer | Oss | HBO | WTB | Procestechniek | Food | Inventor | Vault | Stakeholder manager

Jouw nieuwe functie
In deze mooie uitdaging heb je veel verantwoordelijkheid en doe je veel meer dan concept engineering. Je bent de "spin in het web" en je combineert kennis en ervaring met aansturing aan verschillende stakeholders. Je bent direct betrokken bij de eerste stappen van het project. Je zet de ideeën van de klant om in een ontwerp. Daarnaast zorg je in het projectteam samen met projectmanagers, engineers en werkvoorbereiders voor de planning, financiën en het klantcontact in het project. Het betreft een brede functie, waarbij je je sturing en input geeft in de engineeringprojecten, maar ook technische ondersteuning geeft aan de productie, sales en aan projectmanagement. Aanvullend op de rol als lead engineer ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het engineeringsteam. Je maakt een wekelijkse capaciteitsplanning en heb je een adviserende rol bij op- en afschalen van onze flexibele schil. Uiteraard toon je extra initiatief om de afdeling naar het volgende niveau te brengen.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Als Lead Engineer ben je succesvol als je minimaal een afgerond HBO opleiding hebt richting werktuigbouwkunde of procestechniek. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in engineering bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie. Verder heb je ervaring met Inventor en Vault of vergelijkbare of vergelijkbare systemen. Het is een pré als je ervaring hebt in procestechnologie in de food industrie. Ook ben je bereid om incidenteel te reizen naar internationale klanten en heb je een gevoel voor commercie. Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands en Engels, Duits is een pré.

Jij hebt de ambitie om internationaal met deze organisatie te groeien. Met jouw sterke persoonlijkheid weet je niet alleen klanten te overtuigen maar ook je collega's van engineering en de andere afdelingen. Je durft beslissingen te nemen in het project. Gedurende het hele traject heb je de verantwoordelijkheid over de planning en het budget van de engineeringsfase. Tot slot ben je creatief in het bedenken van oplossingen voor ons complex en uitdagende projecten en technieken.

Wat ontvang je hiervoor terug?
Werken bij deze organisatie betekent veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en afwisseling. Zij bieden een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke inzet. Binnen het team is er veel collegialiteit en een no-nonsense aanpak. Daarnaast bieden zij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals carrièreontwikkeling, een niet-verzuimbonus, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Dit in een gloednieuw pand met alle faciliteiten om in te werken.

Jouw nieuwe organisatie
Je komt te werken in een organisatie die al ruime tijd actief is met het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie. Zij zijn gevestigd in een splinternieuwe -state of the art- fabriek. Zij bieden klanten kwaliteit, ontzorgen hen en blijven ook als bedrijf continu ontwikkelen en verbeteren. Belangrijke kernwaarden voor deze organisatie zijn: kwaliteit, oplossingsgericht, creatief, initiatief en samen plezierig werken. Een organisatie die afgelopen jaren zijn gegroeid en de verwachting is dat ze dit blijven doen.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Lead Engineer? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1044598
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Engineering
Localisation
Oss
Spécialité
Engineering
Salaire
Marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
Réf.:
1044598

Contactez-nous

Parlez à Michel Bouman, en charge de cette offre, située à Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Téléphone: 0615562956