Manager Sourcing Digital

Amstelveen | Hybrid | Manager sourcing digital | Advisory services | WO | Service integration | 1045803

Uw nieuwe functie
De Manager Sourcing Digital is in staat om zelfstandig complexe vraagstukken op gebied van service integrations op te pakken en hierbij klanten te adviseren op hun IT Strategie. Denk hierbij aan het inzichtelijk maken van het IT Eco systeem van de klanten en op basis hiervan adviseren, afsluiten van strategische contracten met externe leveranciers, bedenken van een duurzame en toekomst bestendige strategie of implementatie van nieuwe technologie. Naast deze opdrachten houd de afdeling zich ook bezig met monitor of evaluatie werkzaamheden voor klanten. Je werkt aan het voorbereiden en uitvoeren van een inkoopproces voor managed services.

Als Manager Sourcing Digital geef je sturing aan multidisciplinaire teams waarbij de teamgrote kan varieerden tussen de 2-5 consultants of Senior managers. Je levert een bijdragen aan de ontwikkeling van het Digital sourcing team door bijvoorbeeld nieuwe proposities te ontwikkelen of social events te organiseren.

Uw profiel
Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in het sourcing werkveld of management consulting. Je hebt een afgeronde WO Masteropleiding in de richting van Bedrijfs- of Bestuurskunde. Digital Business of een andere meer technische / digital georiënteerde studie. Je hebt een bewezen track record in het leiden van projecten (selectietrajecten, dealmaking). Je hebt affiniteit met IT (o.a. Agile, IT platforms en cloud technologie), organisatie- en veranderkunde. Je werkt zonder problemen in een omgeving waar Nederlands en Engels wordt gesproken.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een internationale adviesorganisatie die in meer dan 100 landen actief is. Zij leveren diensten op het gebied van audits, belasting en advies.

De arbeidsvoorwaarden
Naast goede arbeidsvoorwaarde krijg je de mogelijkheid om met interessante klanten te werken en de opdrachtgever besteed veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt in het begin de ruimte om te groeien in de rol en kan op termijn steeds meer verantwoordelijk nemen bij de invulling van de rol.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1045803
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Banking & Financial Services
Location
Amstelveen
Specialism
Accountancy and Finance
Pay
based on experience
Ref:
1045803

Talk to a consultant

Talk to Alex Broekmeulen, the specialist consultant managing this position, located in Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telephone: 0611425547