Marketplace Specialist

Marketplace Specialist | Tilburg | Fulltime | E-Commerce | Amazon | Analytisch | Commercieel | HBO/WO
Jouw nieuwe functie
Ben jij analytisch sterk, commercieel en heb jij ervaring met het bewerken van marketplaces? Of ben je net afgestudeerd en wil je je hierin gaan ontwikkelen en uiteindelijk specialiseren? Dan ben ik op zoek naar jou! In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de online verkoop via e-commerce kanalen met daarbij een sterke focus op Amazon.

Jouw verantwoordelijkheden:
- Je gaat ervoor zorgen dat de afgesproken verkoop- en margedoelstellingen voor jouw assortimenten worden behaald;
- Je bent verantwoordelijk voor de promotie- en advertentie budgetten voor grote accounts zoals bijvoorbeeld Amazon;
- Je bent verantwoordelijk voor de prijsstelling van jouw assortimenten en je bewaakt de marges;
- Je verbetert productdetailpagina's door benchmarking en je kijkt samen met het team van content specialisten scherp naar de lokale content behoefte;
- Je stelt volumeprognoses op voor de belangrijkste productcategorieën en beheert de voorraadbeschikbaarheid;
- Je werkt nauw samen met de productteams om er voor te zorgen dat de behoeften van de accounts worden meegenomen bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Verder is het leuk om te weten dat je als Marketplace Specialist een belangrijke positie hebt binnen de organisatie waarbij jij samen met jouw directe collega’s continue in de spotlight staat en contact hebt met de C-level executives.

Jouw profiel
Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt en analytisch bent. Daarnaast is het tevens erg belangrijk dat je commercieel te werk gaat en goed bent cijfers. Jij bent tenslotte degene die verantwoordelijk is voor het verbeteren van de digitale verkoop waarbij je de consumenten nooit uit het oog verliest. Je bent de ideale kandidaat voor ons wanneer je minimaal 2 jaar hebt gewerkt met marketplaces! Heb je die ervaring niet, maar ben je net afgestudeerd op HBO niveau en wil je je hierin ontwikkelen en specialiseren, dan zijn we uiteraard ook benieuwd naar jouw verhaal. Verder is het vanzelfsprekend dat je een passie hebt voor E-commerce en energie haalt uit het behalen van commerciele resultaten.

Over de organisatie
Een consumentengoederenorganisatie (met meerdere A-merken) die internationaal actief is in de B2B en B2C markt, met verkoop via (e) retail aan consumenten. Het hoofdkantoor is gevestigd in het zuiden van Nederland.
Je maakt onderdeel uit van een jong en ambitieus E-commerce team dat bestaat uit 23 collega’s. Leuk en handig om te weten: ze zijn bereikbaar met het OV en bieden een ontzettend mooi en groot kantoor dat samenwerken stimuleert!

De arbeidsvoorwaarden
Je maakt deel uit van een moderne, professionele en internationale organisatie met een nuchtere mentaliteit. Er heerst een ontspannen en professionele maar informele sfeer. Het salaris ligt tussen 2800 en 4000 bruto op fulltime basis afhankelijk van opleiding en werkervaring. Het pensioen wordt volledig gedekt vanuit de werkgever en je krijgt korting op alle gave merken die zij verkopen.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Yashmine Saija via 06 2883 76 43. #1044995
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Retail & Consumer Goods
Location
Tilburg
Specialism
Marketing
Pay
2800 tot 4000 bruto per maand
Ref:
1044995

Talk to a consultant

Talk to Yashmine Saija, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0628837643