Mechanical Engineer

Mechanisch Engineer | Oss | HBO | WTB | Procestechniek | Food | Inventor | Vault
Jouw nieuwe functie
Als Mechanisch Engineer ben jij direct betrokken bij de eerste stappen van het project. Met je creativiteit zet je ideeën van de klant om in een ontwerp op het gebied van complexe industriële voedingsprocesinstallaties. Zo ligt met name de focus op het ontwerpen van constructies in een combinatie van machinebouw en procesinstallaties. Denk aan Lay-outs, perrons, skids en piping. Verder is het van belang dat constructies goed technisch onderbouwd worden op het gebied van voedselveiligheid en normen/richtlijnen. Daarnaast ben je in staat om technische aanvragen op de juiste wijze te beoordelen. Je onderzoekt waarin er nog verbeterd kan worden, en waar problemen zijn die getackeld kunnen worden.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Als Mechanisch Engineer heb je een afgerond HBO opleiding richting werktuigbouwkunde of procestechniek. Het is een pré als je ervaring hebt in procestechnologie binnen de food industrie en is tevens een ambitie om je daarin verder te willen specialiseren. Verder heb je ervaring met Inventor en Vault of vergelijkbare systemen. Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands en Engels.

Jij hebt de ambitie om internationaal met deze organisatie te groeien. Met jouw sterke persoonlijkheid weet je niet alleen klanten te overtuigen maar ook je collega's van engineering en de andere afdelingen. Je durft beslissingen te nemen in het gehele proces.

Wat ontvang je hiervoor terug?
Werken bij deze organisatie betekent veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en afwisseling. Zij bieden een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke inzet. Binnen het team is er veel collegialiteit en een no-nonsense aanpak. Daarnaast bieden zij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals carrièreontwikkeling, een niet-verzuimbonus, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Dit in een gloednieuw pand met alle faciliteiten om in te werken.

Jouw nieuwe organisatie
Je komt te werken in een organisatie die al ruime tijd actief is met het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie. Zij zijn gevestigd in een splinternieuwe -state of the art- fabriek. Zij bieden klanten kwaliteit, ontzorgen hen en blijven ook als bedrijf continu ontwikkelen en verbeteren. Belangrijke kernwaarden voor deze organisatie zijn: kwaliteit, oplossingsgericht, creatief, initiatief en samen plezierig werken. Een organisatie die afgelopen jaren zijn gegroeid en de verwachting is dat ze dit blijven doen.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Mechanisch Engineer? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.
#1045073
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Engineering
Location
Oss
Specialism
Engineering
Pay
Marktconform
Ref:
1045073
Closing date
25 Apr 2023

Talk to a consultant

Talk to Jelmer van Doorn, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0643449050

Similar jobs to Mechanical Engineer

  • Commissioning & Qualification Engineer

    GMP | C&Q | Mechanical or Chemical Engineering | Dutch & English | CAPAs | Change Control | Deviations
    OssCompetitive Salary + Travel expenses covered