Mechanisch Monteur Machinebouw

Mechanisch Monteur | Weert | MBO | Machinebouw | Werktuigbouwkunde | Onderhoudswerkzaamheden | 1046024
Over de rol

Voor onze klant in Weert zijn wij op zoek naar een enthousiaste Mechanisch Monteur Machinebouw die het team komt versterken. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van mechanische onderdelen en componenten samen tot complete constructies, apparaten of modules aan de hand van instructies en tekeningen. Tevens test je de samengebouwde onderdelen en je stelt ze af. Daarnaast ga je ook alle voorkomende onderhouds-, reparatie- en inspectiewerkzaamheden op werktuigbouwkundig vlak uitvoeren en verhelpt storingen op mechanisch gebied. Ten slotte voert je revisie, bank-, plaat-, las- en draaiwerkzaamheden uit.

Jouw profiel

Om hier een groot succes van te maken, dien je in het bezit te zijn van een MBO 3+ diploma in de richting van Mechatronica. Je hebt daarbij kennis opgedaan van elektrische schakelingen, pneumatiek, hydrauliek, temperatuurregelaars en frequentieregelaars. Heb je daarnaast kennis op het gebied van lassen en gevorderd tekening lezen, dan is dit extra mooi meegenomen. Ten slotte hou je van afwisseling (want iedere dag is anders).

Jouw nieuwe organisatie

Het bedrijf is een van de grootste leveranciers van technologie voor de voedselverwerking en een breed scala van andere industrieën. De globale groep is gespecialiseerd in de productie van machines, installaties, alsook procestechnologie en componenten. In Weert is er gewerkt aan de ontwikkeling, productie en verkoop van lolliemachines, suikerklontmachines en geavanceerde verpakkingsmachines voor de foodsector. In Weert werken ongeveer 185 mensen.

Wat ontvang je hiervoor terug?

Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een uitdagende en dynamische omgeving. Een omgeving waarin je veel mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. De bedrijfscultuur is informeel in een internationaal opererende organisatie. Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team waar collegialiteit voorop staat. Je ontvangt een marktconform salaris en uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteer op deze functie

Ben je nou geïnteresseerd geraakt in deze rol, klik dan op 'Solliciteer nu' om jouw up-to-date CV op te sturen of bel ons gerust. Is deze rol nou niet helemaal geschikt voor jou, maar je bent wel op zoek naar een andere functie, neem dan gerust contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1046024
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Temporary
Industry
Engineering
Location
Weert
Specialism
Engineering
Pay
Marktconform
Ref:
1046024
Closing date
6 Jul 2023

Talk to a consultant

Talk to Razvan Gutu, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: +31643449056

Similar jobs to Mechanisch Monteur Machinebouw

  • Monteur Machinebouw Mechanica

    Bakel | Monteur Mechanica | Machinebouw | Werktuigbouwkunde | MBO | 1043516
    BakelMarktconform