Operational Excellence Specialist

Operational Excellence Specialist | Eindhoven | HBO | Food | Lean | Green Belt | Analytisch | Overtuigend

Jouw nieuwe functie
Als Operational Excellence Specialist ben je verantwoordelijk voor het invoeren van de operational excellence methodiek binnen operations van deze organisatie. Met als doel om de efficiëntie te verhogen. Dit doe je aan de hand van opgestelde KPI’s. Daarnaast zorg je voor de borging van de opgestelde standaarden. Jij doorziet processen en doet verbeter voorstellen die passen bij onze vier strategische pijlers medewerkers, duurzaamheid, operatie en groei. Je doorziet processen en vindt het leuk deze te ontwerpen, borgen en implementeren. Je brengt dan ook adviezen uit over bijvoorbeeld de automatisering van productielijnen inzake haalbaarheid, toepasbaarheid en werkbaarheid. Dit weet je op een boeiende manier te presenteren in interne trainingen en workshops om zo draagvlak te creëren en je kennis te delen.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Om succesvol te zijn heb je een afgeronde HBO opleiding in de richting van Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar. Minimaal 3 jaar werkervaring in een relevante functie binnen de voedingsmiddelenindustrie. In bezit van minimaal Green Belt certificaat en de ambitie om een Black Belt te halen. Verder ben je bekend met operational excellence methodieken en ervaring in implementatie daarvan. Kennis en ervaring in bijvoorbeeld Lean, TPM of WCM zijn waardevol. Ook ben je resultaatgericht, planmatig en hebt een sterk analytisch vermogen. Je hebt voldoende overtuigingskracht en inspirerend om mensen in beweging te krijgen, dit in combinatie met coachende vaardigheden.

Wat ontvang je hiervoor terug?
Deze organisatie biedt een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte en zelfstandigheid. Met de mogelijkheid om te groeien binnen een succesvolle en ambitieuze organisatie. Een fulltime baan op basis van 38 uur. Deze organisatie kent een marktconform salaris, aantrekkelijke secundaire voorwaarden, goed perspectief om door te groeien, in een professionele en informele werkomgeving.

Jouw nieuwe organisatie
Je komt te werken in een ondernemend familiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Met de missie om de meest duurzame en klantgerichte foodproducent te zijn. De klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met meer dan 2000 collega’s werken ze dagelijks aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Vanuit 9 locaties in Nederland heeft deze organisatie een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt. Werken voor deze organisatie betekent werken in een informele en dynamische sfeer.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Operational Excellence Specialist ? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045038
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Manufacturing & Production
Localisation
Eindhoven
Spécialité
Engineering
Salaire
€3400 - €4.300 / 38 uur + secundaire arbeidsvoorwaarden
Réf.:
1045038

Contactez-nous

Parlez à Michel Bouman, en charge de cette offre, située à Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Téléphone: 0615562956