Pricing Expert Daily Banking

1046209 I Pricing I Bankwezen I Amsterdam I Master I Strategisch I Verdienmodellen
Onze klant

Deze vacature is voor jou mogelijke toekomstige werkgever, namelijk een van de grootste banken van Nederland. Een financiële gigant gevestigd in Amsterdam. De bank geeft je als professional veel kansen en zij stimuleren groei zowel verticaal als horizontaal. Een plek waar je jezelf kunt zijn als professional en individu. Binnen een afdeling die ernaar streeft om de beste mobiel geleide bank van Europa te worden.

Rol en Verantwoordelijkheden

Als Pricing Expert Daily Banking ben je betrokken bij het Strategisch prijsbeleid en speel je een cruciale rol in het productteam Betaalrekeningen, dat onderdeel uitmaakt van het gebied Betaalrekeningen & Sparen. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor de prijsstelling van beide producten: Betaalrekeningen en Sparen. In het team werk je samen met twee andere pricing experts, maar ook met een data-analist en zeven andere Customer Journey Experts die zich bezighouden met propositie, P&L, risico en de IT-systemen.

Een van de strategische speerpunten van de bank is om minder afhankelijk te worden van rente-inkomsten. De bank wil overschakelen naar meer op vergoedingen gebaseerde inkomsten en andere verdienmodellen. Value Based Pricing is hierin de juiste keuze, omdat het waarde toevoegt voor zowel de bank als de klant. Naast de strategische projecten werk je ook aan reguliere prijsvoorstellen voor alle Retail en Business producten. Als Pricing Expert Daily Banking ben je een drijvende kracht in het bevorderen van deze win-win richting en speel je een leidende rol in strategische projecten met hoge prioriteit.

Wie ben jij?

- Je hebt een academisch werk- en denkniveau, master is een pré.
- Je begrijpt data en bent in staat om complexe analyses te vertalen naar eenvoudige en verklaarbare zakelijke voorstellen.
- Je bent in staat om een visie te ontwikkelen, rekening houdend met alle verschillende stakeholderbelangen en je kunt complexe zaken vertalen naar een goed te volgen verhaallijn in PowerPoint.
- Je zoekt actief naar verbeteringen in product- en prijsproposities om de waarde creatie voor de bank te optimaliseren.
- Je hebt een hands-on mentaliteit en voert projecten van a tot z uit.
- Ervaring met verschillende prijsmodellen zoals value based pricing, gedragsprijzen en kostprijs plus prijzen is een pré.
- Je bent een teamspeler en krijgt energie van het werken in een dynamische omgeving
- Spreekt vloeiend Engels (mondeling en schriftelijk) en Nederlands is een vereiste.

Wat krijg jij?

Een baan van 40 uur en een uniek aanbod dat past bij de tijd van nu. De bank houdt rekening met je thuissituatie en je ambities en helpen je werk en privé in balans te houden. Om je een idee te geven vertellen we je over de voordelen van werken bij deze grootbank: Een salaris afgestemd op jouw kwaliteiten en ervaring, met een 13e maand en 8% vakantietoeslag. Daarnaast ontvang je een pensioenregeling en een individuele Spaarpremie (BIS), 3,5% van je bruto jaarsalaris. Met ongeveer 25-27 vakantiedagen afhankelijk van je contract. Dit alles in een omgeving waar de bank persoonlijke groei stimuleert en jou uitdagend werk biedt met eindeloze mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Solliciteer nu!
#1046209
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Banking & Financial Services
Location
Amsterdam
Specialism
Banking and Insurance
Pay
Competitief salaris met sterke arbeidsvoorwaarden
Ref:
1046209

Talk to a consultant

Talk to Bram Vroegop, the specialist consultant managing this position, located in Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telephone: +31 634557404