Product Manager

Regio Rotterdam | Product Manager | Beauty Cosmetics | Dolce & Gabbana | HBO/WO | Retail in-store

Jouw nieuwe functie
Als Product Manager ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van de product portfolio strategie en visie voor het merk Dolce & Gabbana. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het Marketing Retail plan, inclusief definitie, coördinatie en supervisie van de lanceringskalender, maar ook het bedenken en uitvoeren van het promotie plan en het bedenken van lokale acties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het productbeheer, lanceringen, forecasting en voorraadbeheer, merchandising voor maximale zichtbaarheid in de winkels, PR en uiteraard ben jij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt op het gebied van marktaandeel, prijsstelling, distributie, concurrentie, etc.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Product Manager ben je in het bezit van een HBO of WO diploma. Daarnaast heb je ervaring als Product Manager binnen de beauty cosmetics branche. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Als persoon ben jij pro-actief, ondernemend, gestructureerd en resultaatgericht.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een snel groeiende organisatie binnen het luxe segment van de beauty cosmetics branche. Momenteel bouwen zij hard aan verschillende brands binnen de parfum en skincare, en zoeken zij ter versterking van dit team een Product Manager Dolce & Gabbana.

De arbeidsvoorwaarden
Naast een goed salaris, biedt deze opdrachtgever jou een full-time contract, 26 vakantiedagen, een telefoon en laptop, pensioenregeling, bonus en veel doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb jij interesse in deze vacature van Product Manager Dolce & Gabbana? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Nancy Henriet, 0628069045.

Is deze vacature niet precies wat jij zoekt, maar ben jij wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1044950
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Retail & Consumer Goods
Location
Regio Rotterdam
Specialism
Marketing
Pay
Afhankelijk van ervaring
Ref:
1044950

Talk to a consultant

Talk to Nancy Henriet, the specialist consultant managing this position, located in Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telephone: 0628069045