Product specialist Power

Nederland | Product Specialist | Schakel- en verdeeltechniek | Railkoker | Elektrotechniek | Buitendienst |

Jouw nieuwe functie
In de functie als Product specialist Power ben jij verantwoordelijk voor de productgroep schakel- en verdeelinrichtingen en railkokers. Samen met de verkoopteams inventariseer jij de klantbehoeften en vertaal je deze behoefte naar de voordelen van de producten. In deze functie schakel jij voornamelijk op technisch niveau met installateurs, engineers, werkvoorbereiders en projectleiders en geeft hen advies over de mogelijkheden. Vanuit jouw kennis biedt je ook oplossingen aan collega's van Sales Support bij complexere vraagstukken die binnen jouw productgroep vallen. Je functie voer je uit op locatie bij de klanten in Nederland, op het kantoor in Boxtel of vanuit huis. In deze functie maak je deel uit van een hecht en betrokken team van 8 andere product specialisten.

Jouw profiel
Je hebt een achtergrond binnen elektrotechniek, middels opleiding en/of opleiding. Als persoon ben je een techneut met een operationële instelling en communicatief onderlegd. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken en functioneer je makkelijk binnen een team. Kennis en ervaring van schakel- en verdeeltechniek en railkokers is een grote pre. Tot slot beschik je over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over de organisatie
De organisatie is wereldwijd een specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Zij produceren de producten en richten zich in Nederland voornamelijk op machine- en paneelbouw, industrie en woning- en utiliteitsbouw. Het is een groot bedrijf, maar wat typerend is voor de organisatie dat het lokaal is georiënteerd, met een gezellige werksfeer.

De arbeidsvoorwaarden
Als product specialist kom jij werken in een betrokken team binnen een internationale organisatie. Hierbij hoort een goed salaris, winstuitkering en uiteraard een auto, laptop en telefoon van de zaak. Binnen deze functie heb je een mogelijkheid tot thuiswerken en op basis van fulltime krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1044887
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Engineering
Locatie
Den Bosch
Vakgebied
Engineering
Salaris
Afhankelijk van kennis en ervaring
Referentie:
1044887

Spreek met een consultant

Spreek met Gijs van Beers, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: +31681316511