Project Manager Warehouse Engineering

Hybride | Project Manager | Intralogistiek | Magazijn inrichting | Warehouse Engineering | WMS
Jouw functie
In de functie als Project Manager Warehouse Engineering beheer jij diverse projecten vanaf het moment dat deze zijn verkocht door je collega’s op sales. Vanaf dat punt heb jij de ownership, wat betekent dat je het aanspreekpunt bent voor de klant met betrekking tot de implementatie van het project. Je draagt de verantwoordelijkheid voor een succesvolle implementatieproces van het intralogistiek project, deze projecten variëren van klein tot groot. Ter beeldvorming, dit kunnen projecten zijn waarin een aantal interne transportlijnen geïnstalleerd dienen te worden, maar dit kan ook betrekking hebben op de totale inrichting van een geautomatiseerde warehouse! Concrete taken en verantwoordelijkheden binnen jouw pakket zijn:
 • Je zorgt voor een optimaal projectplan binnen de vooropgestelde timing, kwaliteitseisen en budgetafspraken. De administratie hiervan gebeurd in het systeem Workfront.
 • Je stuurt en coördineert de interne en externe assemblage teams en functioneert als spin in het web tussen de klant en je eigen organisatie.
 • Bij oplevering zorg je voor het onderhoudscontract met de klant. Je geeft training en doet de nodige introducties, je vraagt feedback en neemt dit mee in volgende projecten.
 • Je maakt concrete afspraken met de klant en integrators met betrekking tot de implementatie van het project, je zorgt voor continue en duidelijke feedback naar de verschillende betrokken partijen, je behoudt ten allen tijde het overzicht

Jouw profiel
Om succesvol te zijn in de functie als Project Manager Warehouse Engineering heb jij een technische achtergrond op HBO- werk en denk niveau, idealiter in de richting van Mechanische techniek, Mechatronica, Logistieke Engineering of Automatisering. Ervaring in een technische functie binnen een logistieke omgeving is een sterke pluspunt. Qua skills heb jij ervaring met project planning op gebied van tijd, kwaliteit en budget. Je bent in staat technische tekeningen te lezen en hierover in gesprek te gaan met de klant. Op gebied van competenties ben jij communicatief sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Je hebt een innovatieve mindset en kan vlot omgaan met veranderingen. Daarbij ben je in staat mensen te verbinden (intern en extern) en verschillende processen te beheren. Tot slot ben jij goed in staat om zelfstandig te werken.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is sinds 1946 actief in de markt en is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner voor innovatieve logistieke oplossingen. De organisatie is gespecialiseerd in het ontwerpen, integreren en onderhouden van logistieke oplossingen en levert maatwerk voor iedere klant. Dit maakt hen een totaalpartner die meedenkt en zorgt voor een toekomstbestendig plan voor hun partners. Zij onderscheiden zich door een combinatie aan te bieden van unieke systemen uit hun eigen assortiment, beheerd door eigen software.

Wat krijg je hiervoor terug?
Allereerst een baan bij een zeer betrokken werkgever die ruimte biedt voor ontwikkeling en groei. Je wordt intern opgeleid zodat jij de specialist wordt in de logistieke oplossingen die zij bieden. Daarnaast ontvang je een uitstekend arbeidsvoorwaardelijk pakket met een hoop voordelen, denk hierbij aan:
 • Marktconform salaris
 • Leaseauto
 • Pensioenregeling
 • 32 vakantiedagen op jaarbasis
 • Hybride werken: thuis, op een van de kantoren in NL of België, of bij de klant
 • Uitdagende en afwisselende baan
 • Ruimte voor training en ontwikkeling

Solliciteer direct op deze functie
Heb je interesse in deze vacature als Project Manager Warehouse Engineering? Klik dan op 'Solliciteer nu' en stuur een up-to-date cv. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met Aba Latifi op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.
#1045033
Clique aqui para aceder à Política de Privacidade da Hays, que fornece informação detalhada sobre a forma como utilizamos e protegemos os seus dados pessoais, bem como quais os seus direitos em relação a estes.

Resumo

Tipo de oportunidade
Permanente
Setor
Engineering
Localização
NETHERLANDS
Área de especialidade
Engineering
Salário
Marktconform op basis van kennis en ervaring
Referência
1045033

Falar com um Consultor

Fale com Abanob Latifi, o consultor especializado responsável por esta oferta de emprego, localizado em Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefone: 0651544779