Sales Manager

Bos Group | Fashion | Retail | Sales Manager | Commercieel | Weert | Key Accountmanagement | Agentschappen
Jouw nieuwe functie
Ben jij een ervaren Key Account Manager of Sales Manager met een passie voor schoenen en heb je ervaring in de fashion branche? Dan ben ik op zoek naar jou! In jouw nieuwe rol ga jij nationaal en internationaal het verschil maken binnen de Bos Group, voor de merken Maruti, Australian en Filmore. Het is aan jou de taak om een plan van aanpak op te stellen met daarin concrete doelstellingen die de Bos Group naar een hoger niveau tillen. Door het aan- en bijsturen op dit plan worden de doelstellingen en daarmee het budget van de Bos Group behaald. De focus ligt op de landen Nederland, België en Duitsland.

Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor alle commerciële afdelingen binnen de organisatie. Bestaande uit team klantenservice B2B en B2C, Accountmanagers, agentschappen, distributeurs, marketplaces en de eigen webshops. Samen met jouw teams ga jij het verschil maken. De taken die jij samen met jouw teams op je neemt zijn: new business creëren, concrete plannen maken samen met de key accounts en het maken van verschillende prijsstrategieën. Ook maak je deel uit van het management team. Samen met dit team maken jullie de beslissingen rondom Bos Group.

Door middel van het aansturen van jouw teams, internationale en nationale agentschappen, key accounts, uitbreiden van de merken in binnen- en buitenland, help jij de Bos Group verder groeien.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Sales Manager heb je idealiter 2+ jaar werkervaring als Key Accountmanager of Sales Manager binnen de fashion branche. Ook beschik je over een groot netwerk in de fashion branche. Je bent initiatiefrijk en je hebt een flinke dosis verantwoordelijkheid. Je bent ontzettend ambitieus en gaat graag de uitdaging aan. Je staat in de bloei van jouw carrière en bent in staat om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Je bent verbaal sterk en jij hebt een passie voor new business en relatiebeheer, maar bent ook de coach die collega's verder kan laten groeien in hun rol als Accountmanager. Het lukt jou goed om met gesprekspartners op verschillende niveaus te schakelen. Verder ben je gedisciplineerd, kun je goed omgaan met vrijheid en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre).

Over de organisatie
Bos Group International is een toonaangevende producent en distributeur van gerenommeerde schoenenmerken in het mode-, sport en lifetylesegment. Het hoofdkantoor is gevestigd in Weert. Enkele van de huidige merken zijn Maruti, Australian Footwear, Australian Sportswear, Babolat en Filmore. Dit merken portfolio zal blijven groeien omdat zij constant bezig zijn met ontwikkeling en groei binnen de organisatie. Het team bestaat dan ook uit verschillende professionals die allemaal een passie hebben voor mode. Binnen Bos Group hangt een familiare sfeer en heb je te maken met korte lijntjes.

Je komt terecht in een ambitieus team met collega's die gepassioneerd zijn door schoenen. Bos Group is een dynamische organisatie en altijd nieuwe kansen creërend en zoekend. Zij bieden een prettige werkomgeving met het vermogen om de organisatie op te bouwen en samen met hen te groeien. Je krijgt de vrijheid en kans om ondernemer te zijn in een familiebedrijf. Als team hebben zij een sterke ambitie om het bedrijf nationaal en internationaal verder te ontwikkelen. Online en offline retail vormen een belangrijk onderdeel van de toekomstige groei.

Wat maakt Bos Group speciaal? Het sterke verkoopnetwerk in modekanalen, ze zijn merkenbouwers en brengen energie naar klanten, ze zijn creatief en de ontwerpen maken het verschil.

De arbeidsvoorwaarden
Naast dat je komt te werken in een groeiende organisatie bieden zij een erg goed basissalaris op basis van werkervaring. Ook werken zij met een bonusstructuur op basis van targets en kpi’s, deze zullen persoonlijk worden afgestemd. Verder krijg je 25 vakantiedagen, pensioenregeling, een geschikte auto passend bij de functie, laptop, telefoon en een IPad mocht deze nodig zijn. Er zal worden afgestemd welke onkosten er worden gemaakt denk aan etentjes of werk trips. Deze zullen dan uiteraard vergoed worden.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Joey Schellekens op 06-43449055. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met Joey Schellekens op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045030
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Retail & Consumer Goods
Locatie
Weert
Divisie
Sales and Marketing
Salaris
Afhankelijk van opleiding en werkervaring
Ref:
1045030

Neem contact op

Contacteer Joey Schellekens , de consultant die deze vacature beheert, in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 0643449055