Schadebehandelaar CAR

Schade | Constructie | Expert | Rotterdam | CAR | 1046070
Ben jij ervaren in constructie en ben je klaar om de stap richting behandelaar te maken? Lees dan vooral verder. Voor een van de grootste verzekeringsmakelaars ben ik op zoek naar een Schadebehandelaar CAR.

Uw nieuwe functie
Als Schadebehandelaar CAR ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig begeleiden en afhandelen van jouw schadeportefeuille van grootzakelijke klanten van de organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor schade die te maken heeft met bouw en constructie. Jij treedt op als adviseur en regisseur voor jouw klant, maar ook voor de interne stakeholders. Jij begeleidt het proces van ondersteuning bieden bij het invullen van de formulieren van de claim tot aan de uitbetaling. Jij zorgt ervoor dat de klant het optimale resultaat bereikt met betrekking tot de schadebehandeling.

Uw profiel
Jij bent communicatief sterk en weet snel te schakelen tussen verschillende processen. Daarnaast ben jij analytisch, doelgericht en gedreven. Jij beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling. Jij beschikt over een HBO denkniveau en bent in het bezit van Wft Basis en Schade – Zakelijk, of je bent bereid deze te behalen.

Over de organisatie
De organisatie is een toonaangevend wereldwijd bedrijf dat gespecialiseerd is in risicobeheer, verzekeringen en advies. De organisatie hecht veel waarde aan diversiteit, inclusie en het welzijn van hun werknemers en investeert in trainingen, ontwikkeling en groeimogelijkheden voor hun personeel. De organisatie is een bedrijf dat zich inzet voor het oplossen van de meest complexe uitdagingen op het gebied van risicobeheer, waardoor werknemers de kans krijgen om uitdagende en stimulerende projecten aan te pakken en innovatieve oplossingen te bedenken.

De arbeidsvoorwaarden
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
  • Bruto maandsalaris van 2600 - 5500 euro o.b.v. 38,75-urige werkweek.
  • Flexibel salariscomponent van ongeveer 19%. Dit kun je gebruiken voor een verscheidenheid aan doeleinden, o.a.: als bruto uitbetaling, extra vakantiedagen, extra pensioen of als aanvulling op het inzetbaarheidsbudget.
  • Een bonusregeling
  • Premievrij pensioen
  • Een duurzaam inzetbaarheidsbudget
  • Hybride werken

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1046070
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Banking & Financial Services
Location
Rotterdam
Specialism
Insurance
Pay
maandelijk salaris + flexibel salariscomponent + bonusregeling
Ref:
1046070

Talk to a consultant

Talk to Robin Rijkers, the specialist consultant managing this position, located in Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telephone: 0611268250