Senior Logistiek Coordinator

Venlo | Senior | Food | Stakeholders | Teamlead | SAP | transportplanning | Nederlands | Engels | #1045101

Jouw nieuwe rol
Voor Hortiblue, een jonge en frisse organisatie op het gebied van (zacht)fruitverwerking, zijn wij op zoek naar een Senior Logistiek Coördinator. Je bent onderdeel van het team dat werkzaam is vanuit de locatie op het Freshpark in Venlo. Als Senior Logistiek Coördinator ga je je binnen alle logistieke stromingen van de organisatie inzetten. Zo ben je verantwoordelijk voor de inbound stroming. Denk hierbij aan het inplannen en ontvangen van goederen, afstemmen met de inklaringsagent en kwaliteitscontrole. Maar ook een juiste verwerking binnen SAP en het afstemmen met de vloer zodat de operatie weet wat ze kunnen verwachten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de outbound stroming en transportplanning. Hieronder valt het ontvangen van klantorders, vrijgeven van productie- en levering orders maar ook het inplannen van transporten bij verschillende transporteurs. Tevens houdt je alle leveringen bij binnen SAP en heb je veel contact met de verkooporganisatie in Duitsland en Spanje en beheer je de relatie met de vervoerders. Ook ga je actieve sturing geven aan een kleine groep coördinatoren om de op voorhand gestelde doelen te behalen en het team en organisatie naar een hoger niveau te tillen. Het team bestaat uit 5-6 coördinatoren. Al met al een zeer dynamische rol waarin je veel afwisseling hebt tussen de operatie en kantoor.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn
Om succesvol te zijn als Senior Logistiek Coördinator is een MBO+/HBO werk- en denkniveau nodig, naast ervaring binnen de logistieke dienstverlening of ervaring binnen een vergelijkbare rol. Je moet in een dynamische werkomgeving kunnen werken, waar snel gehandeld moet worden. Het aan kunnen sturen van een team en hierin het overzicht bewaren, communicatief sterk zijn, flexibiliteit, klantgerichtheid en een proactieve werkhouding zijn ook belangrijk om succesvol te zijn in deze rol. Op communicatief vlak ben je zowel in woord als geschrift vloeiend in het Engels en Nederlands, Duits en/of Spaans zijn een pre. Tot slot is ervaring met ERP-systemen belangrijk, bij voorkeur SAP en ervaring met Microsoft Office programma’s.

Jouw nieuwe organisatie
Hortiblue is een jong en fris bedrijf in zacht fruit business. De organisatie is gespecialiseerd in het verpakken, sorteren en distribueren van blauwe bessen en ander zacht fruit. Ze hebben eigen telers en kwekerijen in verschillende landen wereldwijd. Denk aan Chili, Peru, Argentinië, Marokko en Spanje. Daarnaast hebben ze ook veel grote retailers in Noord Europa zitten en nemen ook de verpakkingen van vers fruit voor andere partijen uit handen.

De benefits
De functie bevindt zich in een dynamische werkomgeving binnen een internationale setting. Veel contact met verschillende partijen en daarbij dagelijkse uitdagingen. Ze werken met de CAO Groothandel Groente en Fruit en hebben een pensioensregeling. Ze bieden ook opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen een internationale werkomgeving. Het salaris is gebaseerd op kennis en ervaring.

Wat nu?
Ben je geïnteresseerd in deze rol, klik dan op “solliciteer nu” om een up-to-date versie van je CV in te sturen, of neem contact op met Stefan de Jong op +31615571938. Is deze vacature toch niet precies naar wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe positie? Schroom niet om ook contact met ons op te nemen voor een vertrouwelijk gesprek over #1045101
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Supply Chain & Logistics
Locatie
Venlo
Divisie
Supply Chain
Salaris
Gebaseerd op kennis en ervaring
Ref:
1045101
Afsluitdatum
25 Jan 2023

Neem contact op

Contacteer Stefan de Jong, de consultant die deze vacature beheert, in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 0615571938