Service Planner

Bakel | Machinebouw | Inkoop | Planning | Leverancier Management | Voorraadniveaus | Continious Improvement

Uw nieuwe functie
Namens onze partner, marktleider in de machinebouw voor de voedselverwerkende industrie, zijn wij op zoek naar een Service Parts Planner. De functie waar we het over hebben is een belangrijke rol in de inkoopafdeling van een technische productieomgeving. Als medewerker materiaalplanning ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van besteladviezen en het verwerken van inkoopopdrachten en bevestigingen. Daarnaast is het aan jou om ervoor te zorgen dat de beschikbaarheid van materialen altijd op peil is en dat de voorraadniveaus voldoende zijn om aan de vraag te voldoen. Dit doe je door forecasting van materialen en beoordelen van de voorraadniveaus en door het oplossen van problemen die de beschikbaarheid van materialen in gevaar brengen. Om deze taak uit te voeren, is het belangrijk om de masterdata bij te houden en ervoor te zorgen dat de procedures en werkinstructies worden nageleefd. Dit betekent ook dat je op de hoogte moet blijven van eventuele knelpunten in de materiaalplanning en deze moet signaleren om vervolgens passende oplossingen te bieden. Als medewerker materiaalplanning ben je ook verantwoordelijk voor het afhandelen van materiaalwijzigingen, zowel administratief als fysiek. Dit betekent dat je het hele proces moet beheren, van de aanvraag tot de ontvangst en de administratieve afhandeling van de wijziging. Bovendien moet je vragen van leveranciers en interne klanten afhandelen, om ervoor te zorgen dat alle partijen op de hoogte zijn van eventuele wijzigingen in het materiaalbeheer.

Uw profiel
Voor deze functie zijn een aantal belangrijke kwalificaties vereist. Ten eerste moet je een MBO/HBO denk- en werkniveau hebben, met 1 tot 3 jaar ervaring in operationele inkoop in een technische productieomgeving. Ook is het belangrijk dat je een gestructureerde, assertieve en systematische werkwijze hebt en technische affiniteit en ervaring in de machinebouw is een pré. Je moet kunnen communiceren in zowel Nederlands als Engels (Duits is een pré) in woord en geschrift. Tot slot moet je ervaring hebben met een ERP-systeem (bij voorkeur SAP) en kennis hebben van MS Office (vooral Excel).

Al met al is de Service Part Planner een cruciale rol binnen de inkoopafdeling. Door ervoor te zorgen dat de materialen beschikbaar zijn, de voorraadniveaus op peil blijven en de administratie op orde is, ben je een belangrijke schakel in het productieproces.

Over de organisatie
De organisatie is een toonaangevende leverancier van procesapparatuur en systemen voor de voedsel- en drankenindustrie. Het bedrijf ontwikkelt en produceert hoogwaardige machines en systemen voor de productie van voedingsmiddelen en dranken, van grondstofbehandeling tot eindverpakking. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 100 locaties en meer dan 18.000 werknemers. Ze hebben een sterke focus op innovatie en duurzaamheid, en streven ernaar om de voedselproductie te verbeteren door middel van geavanceerde technologieën en processen.

De arbeidsvoorwaarden
Het salaris pakket voor deze functie omvat een bruto salaris van 3200 tot 4200 euro per maand, en sluit zich aan bij het CAO Metalelektro. Naast het bruto salaris biedt het bedrijf ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, vakantiegeld en vakantiedagen (conform CAO). Als werknemer krijg je ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen, om zo jouw carrière binnen het bedrijf te bevorderen. Het bedrijf hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar werknemers en biedt daarom ook verschillende doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Met dit aantrekkelijke salaris pakket en deze kansen op persoonlijke en professionele groei is de organisatie een aantrekkelijke werkgever voor ambitieuze professionals die op zoek zijn naar een mooie stap in hun carrière.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1045842
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Temporary
Industry
Supply Chain & Logistics
Location
Helmond
Specialism
Engineering
Pay
Op basis van kennis en ervaring
Ref:
1045842

Talk to a consultant

Talk to Stefan de Jong, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0615571938