Solution Architect

IT | Solution Architect | Cloud | Azure | O365 | Intune | Eindhoven
Uw nieuwe functie

Wil je complexe technische IT-concepten uitwerken voor de klanten van onze opdrachtgever? Ben jij zowel op technisch als op business niveau een ervaren gesprekspartner? Wij zijn op zoek naar een Solution Architect die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Digitale Werkplek op basis van Microsoft-technologie en deze kan toepassen in de uitwerking van technische oplossingen. Een belangrijke sleutelpositie waarin je samenwerkt met professionele en enthousiaste collega’s binnen een organisatie waar plezier en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan!

Wat je gaat doen:

Als Solution Architect ben je betrokken bij uitdagende salestrajecten voor grotere klanten (o.a. in de focusbranches woningcorporaties, industrie en accountancy). Je begrijpt goed de businessbehoeften van de klant en gezamenlijk bepaal je de IT-strategie. Vanuit jouw expertise vertaal je dit vervolgens naar een technisch advies en werk je technische concepten uit die voornamelijk zijn gebaseerd op Microsoft-oplossingen. Daarbij zorg je tevens voor de kostencalculatie en design.

De Solution Architect is een echte sleutelfiguur binnen de organisatie. Je speelt een verbindende rol tussen klanten en de interne organisatie met betrekking tot het bouwen, leveren en managen van de technische oplossing. Hierbij zorg je ervoor dat de specifieke benodigde technische kennis aan het project- en beheerteam wordt overgedragen om een goede implementatie en beheer te waarborgen.Uw profiel:

  • HBO of WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt aantoonbare IT-werkervaring met complexe IT-omgevingen. Je hebt uitgebreide kennis en ervaring in het uitwerken van de nieuwste Microsoft technologie zoals Azure, Intune en Microsoft 365.
  • Je bent een ervaren gesprekspartner voor zowel IT-specialisten als business leaders en kan antwoorden op complexe IT-vraagstukken duidelijk overbrengen. Je deelt op een heldere manier jouw expertise waardoor klanten jou zien als “trusted advisor”.
  • Je volgt de technologische ontwikkelingen op de markt en je draagt nieuwe ideeën aan om de dienstverlening van onze opdrachtgever te verbeteren en/of uit te breiden.
  • Je bent gedreven, flexibel, creatief en zeer klantgericht.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.Over de organisatie:

Onze opdrachtgever biedt IT-services aan op vlak van online werkplekken, cloud, netwerken en security. Zij hebben een uitgebreid klantenportfolio binnen industrie, accountancy, woningcorporaties en notariaat & advocatuur. Hier ben je onderdeel van een informele, open, dynamische cultuur met enthousiaste en gepassioneerde collega’s. Je wordt aangemoedigd je verantwoordelijkheid te nemen. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën om bijvoorbeeld onze dienstverlening te blijven verbeteren. Onze opdrachtgever is een internationale organisatie met ruim 2.500 medewerkers, vertegenwoordigd in 10 landen op drie continenten. In Nederland werk je samen met 90 collega’s, verdeeld over twee locaties.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je geinteresseerd in uitdagende- en complexe rol? Neem dan gerust contact op met Principal Consultant Bas van de Sande: 06-12105023.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1044525
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Technology & Internet Services
Localisation
Eindhoven
Spécialité
Cloud
Salaire
Marktconform
Réf.:
1044525

Contactez-nous

Parlez à Bas Van de Sande , en charge de cette offre, située à Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Téléphone: 0612105023