Supervisor Quality Assurance

Supervisor | Food | Quality Assurance | Quality Control | SAP | Engels | Venlo | #1045984

Jouw nieuwe functie
Voor onze klant, actief binnen de sector zacht fruit zij wij op zoek naar een Supervisor Quality Assurance. Als Supervisor Quality Assurance bewaak jij de voedselveiligheid van het fruit. Hierdoor draag je zorg voor de manier waarop de producten veilig en kwalitatief geleverd kunnen worden. Je draagt verantwoordelijkheid voor het inspecteren van de binnenkomende goederen en dagelijkse kwaliteitscontrole van de voorraad. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de wet- en regelgeving voedselveiligheid en etikettering. Daarnaast heb je op internationale schaal contact met de productie- en verkooporganisaties over de kwaliteit van producten en coördineert acties in geval van problemen. Je geeft advies over hoe het product het beste kan worden gesorteerd, met daarbij een intensieve samenwerking met de productieafdeling. In het hoogseizoen krijg je ondersteuning vanuit een flexibel team van kwaliteitsinspecteurs, welke je aan dient te sturen. Samen met een externe adviseur, bereid je audits (BRC, SKAL, IFS, Global Gap) voor. Je bent verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling en de traceerbaarheid. Ook draag je zorg dat er conform de kwaliteitsstandaarden wordt gewerkt door middel van microbiologische keuringen, verificatie van de meetapparatuur, temperatuur registraties en het lopen van inspectie- en controlerondes, allen gericht op hygiëne en voedselveiligheid.

Jouw profiel
Om in de functie van Supervisor Quality Assurance succesvol te zijn ben jij iemand met een brede interesse in kwaliteit en voedingsveiligheid. Je bent iemand die initiatief neemt, meedenkt en meewerkt om de gezamenlijke doelstellingen te realiseren. Kennis van de wet- en regelgeving op gebied van voedingsveiligheid, met daarbij aanvullende kennis over HACCP, IFS en BRC zijn belangrijk. Door de internationale setting ben je vloeiend in het Engels, in zowel woord als geschrift. Daarnaast is relevante werkervaring binnen een vergelijkbare rol of binnen een food omgeving van belang.

Over de organisatie
De organisatie is gespecialiseerd in het verpakken, sorteren en het distribueren van zacht fruit. Ze werken met eigen kwekerijen uit verschillende landen, zoals Chili, Peru, Argentinië, Marokko en Spanje. Daarnaast verwerken ze ook nog fruit voor andere partijen. De voornaamste afzetkanalen zijn de grote retail ketens in Noord-Europa. De organisatie is een dynamisch en jong bedrijf. Door de korte lijnen is de communicatie snel en direct. En door de internationale setting waarin het bedrijf zich bevindt is de communicatie ook vaak in het Engels. Het is gevestigd in Venlo.

De arbeidsvoorwaarden
De functie bevindt zich in een dynamische werkomgeving binnen een internationale setting. Veel contact met verschillende partijen en daarbij dagelijkse uitdagingen. Mogelijkheid tot bezoek kantoren en klanten in verschillende landen. Ze werken met de CAO Groothandel Groente en Fruit en hebben een pensioensregeling. Ze bieden ook opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen een internationale werkomgeving met een jaarlijks opleidingsbudget. Het salaris is gebaseerd op kennis en ervaring.

Wat nu?
Ben je geïnteresseerd in deze rol, klik dan op “solliciteer nu” om een up-to-date versie van je CV in te sturen, of neem contact op met Stefan de Jong op +31615571938. Is deze vacature toch niet precies naar wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe positie? Schroom niet om ook contact met ons op te nemen voor een vertrouwelijk gesprek over mogelijke carrièremogelijkheden.#1045984 #1045984
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Supply Chain & Logistics
Location
Venlo
Specialism
Supply Chain
Pay
Gebaseerd op kennis en ervaring
Ref:
1045984

Talk to a consultant

Talk to Stefan de Jong, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0615571938