Teamleider Support

Teamleider Support | Coordinator Servicedesk | Infrastructure | IT Services | Eindhoven
Uw nieuwe functie:
Als Teamleider van de Skilled Servicedesk rapporteer je aan de Manager Services en stuur je een team aan van 8 – 10 Skilled Servicedesk Engineers. Dit Servicedesk team geeft telefonisch en via mail IT support en is daarmee het eerste contact voor de klant bij vragen en IT-problemen. De Servicedesk Engineers hebben niet alleen contact met eindgebruikers, maar ook met de Systeem- en Netwerkbeheerders van hun klanten.

Jouw taken zijn:

 • Je stuurt de Servicedesk Engineers operationeel aan waarbij dagelijks je actief ondersteunt, coacht en motiveert. Je plant en coördineert de werkzaamheden van het team. Daarbij zorg je voor een optimale bezetting, begeleid je de planning en zorg je ervoor dat de prioriteiten voor de teamleden duidelijk zijn.
 • Je zorgt voor een goede samenwerking binnen en buiten het team.
 • Je bent verantwoordelijk voor het selecteren, het onboarden, het ontwikkelen en het beoordelen van de medewerkers in je team.
 • Je signaleert knelpunten en je doet verbetervoorstellen met betrekking werkwijzen/processen. Daarbij ben je tevens degene die deze verbetervoorstellen implementeert. Je bent o.a. actief betrokken bij de implementatie van klantenteams en coacht de Servicedesk Engineers hierin.
 • Je bent betrokken bij het co-createn van professionele oplossingen samen met jouw collega Teamleiders, Service Managers en andere collega’s binnen de organisatie.
 • Indien nodig werk je zelf ook actief mee binnen de servicedesk.


Uw profiel:
 • Je hebt enkele jaren ervaring binnen de IT op het gebied van support (bij voorkeur bij een IT dienstverlener) en je bent bekend met het toepassen van ITIL.
 • Leidinggevende ervaring is een sterke pré. Je krijgt energie van het coachen en begeleiden van teamleden.
 • Je bent gestructureerd. Je kan snel schakelen en bent in staat om dagdagelijks veel verschillende vragen en verzoeken te verwerken.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden; je bent goed in staat om te overtuigen en af te stemmen op verschillende niveaus. Je hanteert een mensgerichte manier van aansturen.
 • Je bent resultaatgericht en hebt een sterke kwaliteit- en klantgerichte instelling.


Over de organisatie:
Onze opdrachtgever biedt IT-services aan op vlak van online werkplekken, cloud, netwerken en security. Zij hebben een uitgebreid klantenportfolio binnen industrie, accountancy, woningcorporaties en notariaat & advocatuur. Hier ben je onderdeel van een informele, open, dynamische cultuur met enthousiaste en gepassioneerde collega’s. Je wordt aangemoedigd je verantwoordelijkheid te nemen. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën om bijvoorbeeld onze dienstverlening te blijven verbeteren. Onze opdrachtgever is een internationale organisatie met ruim 2.500 medewerkers, vertegenwoordigd in 10 landen op drie continenten. In Nederland werk je samen met 90 collega’s, verdeeld over twee locaties.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je geinteresseerd in een uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Neem dan gerust contact op met Principal Consultant Bas van de Sande: 06-1210 5023.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1044351
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Technology & Internet Services
Location
Eindhoven
Specialism
Infrastructure
Pay
Marktconform
Ref:
1044351

Talk to a consultant

Talk to Bas Van de Sande , the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0612105023

Similar jobs to Teamleider Support

 • Quality Engineer Package Predevelopment ID1286

  Nijmegen, the Netherlands Quality Engineer Package Predevelopment
  Nijmegen, the NetherlandsR&D Engineering