Het beste talent uit de markt

De transformatie van recruitment
Hoe vindt u het beste talent uit de markt?

Recruitment anno nu betekent het slim inzetten van grote hoeveelheden data, complexe recruitmenttools en geavanceerde contentplatformen. Met de opkomst van het Find & Engage model vervullen recruitmentbureaus meer dan ooit een cruciale rol in de zoektocht van organisaties naar de perfecte kandidaat.

Find & Engage - Hays.nl

Werkgevers zijn nu in staat om te gaan voor het beste talent uit de markt, in plaats van voor een kandidaat die toevallig beschikbaar is. De keuze voor het juiste recruitmentmodel gaat in de toekomst het verschil maken tussen organisaties die duurzaam succesvol zijn en blijven en zij die achterblijven.

Hays Find & Engage

De wereld van recruitment ondergaat een transformatie. Het vinden van de juiste kandidaten is in toenemende mate een mix van mensenwerk en het slim gebruiken van technologie en data.

Om duurzaam succesvol te blijven in recruitment, ontwikkelde Hays het Find & Engage model. Een recruitmentmodel dat het beste van beide aspecten samenbrengt. Het Find & Engage model geeft werkgevers de mogelijkheid om de juiste talenten te identificeren, contact met ze te maken en behouden, en ze te enthousiasmeren voor een nieuwe baan.

Zelfs als de kandidaat nog niet actief zoekt naar een nieuwe uitdaging.

Lees hier meer over het Find & Engage model of download het volledige rapport.

block volg hays op social

Are we already connected?

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl            Volg Hays op Instagram - Hays.nl            Volg Hays op YouTube - Hays.nl

Block SFMC contact fomr

Get in touch for a free consultation

  •  
    By submitting this form you indicate that you are aware of our privacy policy that explains what we do with your personal data.

block ik heb een vacature

Recruiting now?

We believe the right person can transform your business.