Voorspel de interesse van kandidaten

De transformatie van recruitment
Voorspel de interesse van kandidaten in een nieuwe baan

Onze investeringen in data, technologie en contentplatformen hebben er toe geleid dat we een uniek instrument hebben ontwikkeld: de Hays Approachability Index.

Deze index geeft de Hays-experts inzicht in de mate waarin kandidaten open staan om benaderd te worden voor een nieuwe baan. Zo wordt de wereldwijde Hays database met daarin miljoenen kandidaatprofielen ten volle benut.

Approachability index - Hays.nl

Hays Find & Engage

De wereld van recruitment ondergaat een transformatie. Het vinden van de juiste kandidaten is in toenemende mate een mix van mensenwerk en het slim gebruiken van technologie en data.

Om duurzaam succesvol te blijven in recruitment, ontwikkelde Hays het Find & Engage model. Een recruitment marketingstrategie die het beste van beide aspecten samenbrengt.

Het Find & Engage model geeft werkgevers de mogelijkheid om de juiste talenten te identificeren, contact met ze te maken en behouden, en ze te enthousiasmeren voor een nieuwe baan. Zelfs als de kandidaat nog niet actief zoekt naar een nieuwe uitdaging.

Lees hier meer over het Find & Engage model of download het volledige rapport.

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.

     

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl            Volg Hays op Instagram - Hays.nl            Volg Hays op YouTube - Hays.nl

block ik heb een vacature

Ik heb een vacature

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen.