Over Hays

Powering the world of work
We are Hays

Bij Hays geloven we dat de juiste persoon een organisatie kan veranderen. En de juiste baan geeft veel energie en zorgt ervoor dat je elke dag met voldoening naar huis gaat.

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim en contracting jobs. Met zo'n 12.100 mensen wereldwijd, helpen wij mensen te slagen en organisaties te groeien, we creëren kansen en proberen zo levens vooruit te brengen.
 

Ga direct naar:

 

De juiste baan kan iemands leven veranderen

De juiste baan geeft veel energie en zorgt ervoor dat je elke dag met voldoening naar huis rijdt. Bij Hays geloven we dat er voor iedereen een passende baan beschikbaar is; het is een kwestie van luisteren naar het juiste advies en weten waar je moet zoeken.

VORIG JAAR HIELPEN WIJ MEER DAN 300.000 MENSEN AAN EEN NIEUWE BAAN

Passie voor mensen

Als één van de grootste recruitmentorganisaties wereldwijd, kunnen wij je verder helpen, in iedere fase van je carrière. In alle stadia van het sollicitatieproces bieden wij jou de expertise die het mogelijk maakt om het beste uit jezelf te halen. Dagelijks helpen wij duizenden werkzoekenden en we kunnen ook jou helpen.

VORIG JAAR ONTVINGEN WIJ MEER DAN 11 MILJOEN SOLLICITATIES

Recruitment gaat over mensen. Bij Hays werken wereldwijd 12.100 mensen in 20 verschillende specialismes. In Nederland biedt Hays 15 specialisaties en wij dekken hiermee alles van Accounting & Finance tot Techniek, IT, Sales en Life Sciences.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Onze recruiters vinden de baan die bij jou past. Verstuur direct uw cv, zoek online naar actuele vacatures, maak een ‘job alert’ aan, of bekijk onze artikelen omtrent carrièreadvies.

Hays Recruitmentbureau - Hays.nl        Over Hays | Hays Werving & Selectie - Hays.nl

De juiste persoon kan uw organisatie veranderen

Bij Hays geloven we dat de juiste persoon uw organisatie kan transformeren. Het is een kwestie van weten waar de juiste talenten voor uw organisatie zich bevinden.

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim en contracting jobs. Wij zijn marktleider in het Verenigd Koninkrijk, Azië-Pacific en één van de marktleiders in Europa en Latijns-Amerika. Door jarenlang samen te werken met opdrachtgevers uit zowel de profit- als non-profit sector, bouwden wij een brede en specialistische kennis op binnen diverse vakgebieden.

Recruitment gaat over mensen. Bij Hays werken wereldwijd 12.100 mensen in 20 verschillende specialismes. In Nederland biedt Hays 15 specialisaties en dekken wij hiermee alles van Accounting & Finance tot Techniek, IT, Sales en Life Sciences. Onze mensen plaatsen de juiste personen in de juiste baan: wij investeren in het trainen van ons personeel zodat onze consultants zich kunnen blijven ontwikkelen.

Door de jaren heen hebben wij onze manier van werken ontwikkeld. Met herkenbare advertentiewerving, een goed onderhouden online database met beschikbare en gespecialiseerde kandidaten en een uitgekiend gebruik van actieve en passieve internetsearch, maximaliseren wij de kans om de juiste persoon te vinden voor uw organisatie.

Passie voor de wereld van werk

Hays is als full service recruitmentbureau meer dan alleen werving & selectie voor zowel grote multinationals als lokale ondernemers. Wij helpen u graag bij al uw vraagstukken omtrent Outsourced Recruitment en uw Employer Branding. Al onze diensten kenmerken zich door een hoge servicegraad, maatwerk, heldere procedures en voorwaarden, brede kennis, snelheid en diepgang gekoppeld aan succesvolle wervingsmethoden.

Als klant profiteert u van de vakkennis van onze specialisten, onze internationale en landelijke samenwerking met de andere Hays kantoren en ons opgebouwde brede netwerk. Wij delen ideeën, kennis en kunde om zo uitstekende resultaten te kunnen behalen.

Hays is lid van de Bovib en voldoet aan de normen zoals vastgelegd in het normkader van de Bovib.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Hays helpt u graag. Meld geheel vrijblijvend uw vacature aan, bekijk met welke diensten Hays u nog meer van dienst kan zijn, of laat u adviseren door onze management tips.

Over Hays | Werving en selectie - Hays.nl        Over Hays | Recruitmentbureau - Hays.nl

Recruiting now widget NL

Wanneer u het juiste talent nodig heeft, hebben wij de expertise om u te helpen.

Vacature aanmelden (vrijblijvend)

block werken bij hays

Werken bij Hays

Werken bij Hays - Hays.nl

De kern van ons succes zijn onze mensen. Ben jij vastberaden, zelfverzekerd en gepassioneerd?

 
 

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Normaal werken bij Hays_NL

Zoek vacatures

Wij geloven dat de juiste baan je leven kan transformeren.
 
 

block al onze diensten

Al onze diensten

Hays is meer dan alleen recruitment. Zo kunt u bij ons terecht voor uw employer branding en geven wij loopbaanadvies. Hieronder vindt u een compleet overzicht van onze diensten: