block al onze diensten

Al onze diensten

Hays is meer dan alleen recruitment. Zo kunt u bij ons terecht voor uw Employer Branding en geven wij loopbaanadvies. Hieronder vindt u een compleet overzicht van onze diensten:

Over Hays

Powering the world of work
We are Hays

Bij Hays geloven we dat de juiste persoon een organisatie kan transformeren. De juiste baan geeft aan de andere kant veel energie en zorgt ervoor dat u elke dag met voldoening naar huis gaat.

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs. Wij zijn marktleider in het Verenigd Koninkrijk en Asia Pacific en één van de marktleiders in Europa en Latijns-Amerika.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Over Hays - Recruitmentbureau - Hays.nl        Over Hays | Werving en selectie - Hays.nlThe right job 
can transform a person's life

De juiste baan geeft veel energie en zorgt ervoor dat u elke dag met voldoening naar huis rijdt. Bij Hays geloven we dat er voor iedereen een passende baan beschikbaar is, het is een kwestie van luisteren naar het juiste advies en weten waar u moet zoeken.

Passie voor mensen

Als één van de grootste recruitmentorganisaties wereldwijd, kunnen wij u verder helpen, in iedere fase van uw carrière. In alle stadia van het sollicitatieproces bieden wij u de expertise die het mogelijk maakt het beste uit uzelf te halen. Dagelijks helpen wij duizenden werkzoekenden en we kunnen ook u helpen.

Recruitment gaat over mensen. Bij Hays werken wereldwijd 11.500 mensen in 33 landen, in 20 verschillende specialismes. In Nederland biedt Hays 15 specialisaties en wij dekken hiermee alles van Accounting & Finance tot Techniek, IT, Sales en Life Sciences.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze recruiters vinden de baan die bij u past. Verstuur direct uw cv, zoek online naar actuele vacatures, maak een ‘job alert’ aan, of bekijk onze artikelen omtrent carrièreadvies.

Hays Recruitmentbureau - Hays.nl        Over Hays | Hays Werving & Selectie - Hays.nl

The right person
can transform your business

Bij Hays geloven we dat de juiste persoon uw organisatie kan transformeren. Het is een kwestie van weten waar de juiste talenten voor uw organisatie zich bevinden.

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs. Wij zijn marktleider in het Verenigd Koninkrijk, Asia Pacific en één van de marktleiders in Europa en Latijns-Amerika. Door jarenlang samen te werken met opdrachtgevers uit zowel de profit- als non-profit sector, is een brede en specialistische kennis opgebouwd binnen diverse vakgebieden.

Recruitment gaat over mensen. Bij Hays werken wereldwijd 11.500 mensen in 33 landen, in 20 verschillende specialismes. In Nederland biedt Hays 15 specialisaties en wij dekken hiermee alles van Accounting & Finance tot Techniek, IT, Sales en Life Sciences. Onze mensen plaatsen de juiste personen in de juiste baan: wij investeren in het trainen van ons personeel zodat onze consultants zich kunnen blijven ontwikkelen.

Door de jaren heen hebben wij onze manier van werken ontwikkeld. Met herkenbare advertentiewerving, een goed onderhouden online database met beschikbare en gespecialiseerde kandidaten en met een uitgekiend gebruik van actieve en passieve internetsearch, maximaliseren wij de kans om de juiste persoon te vinden voor uw organisatie.

Passie voor de wereld van werk

Hays is als full service recruitmentbureau meer dan alleen werving & selectie voor zowel grote multinationals als lokale ondernemers. Wij helpen u graag bij al uw vraagstukken omtrent Outsourced Recruitment en uw Employer Branding. Al onze diensten kenmerken zich door een hoge servicegraad, maatwerk, heldere procedures en voorwaarden, brede kennis, snelheid en diepgang gekoppeld aan succesvolle wervingsmethoden.

Als klant profiteert u van de vakkennis van onze specialisten, onze internationale en landelijke samenwerking met de andere Hays kantoren en ons opgebouwde brede netwerk. Wij delen ideeën, kennis en kunde om zo uitstekende resultaten te kunnen behalen.

Hays is lid van de Bovib en voldoet aan de normen zoals vastgelegd in het normkader van de Bovib.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Hays helpt u graag. Meld geheel vrijblijvend uw vacature aan, bekijk met welke diensten Hays u nog meer van dienst kan zijn, of laat u adviseren middels onze management tips.

Over Hays | Werving en selectie - Hays.nl        Over Hays | Recruitmentbureau - Hays.nl

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.

Met het invullen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

block werken bij hays

Werken bij Hays

Werken bij Hays - Hays.nl

De kern van ons succes zijn onze mensen. Ben jij vastberaden, zelfverzekerd en gepassioneerd?