Hays Young Professional

Welkom bij Hays Young Professionals

Ben jij op zoek naar een stageplek of eerste job, maar heb je geen idee waar te beginnen? Het Hays Young Professionals Team staat voor jou klaar! Door middel van workshops, webinars, en mock interviews (een oefen-sollicitatiegesprek) bereiden we jou voor op de arbeidsmarkt.

 
Gedurende jouw hele studiecarrière zijn wij bereikbaar en helpen we waar nodig. We bekijken jouw cv en brengen je in contact met de juiste mensen binnen ons netwerk.
 

Waarom als young professional via Hays aan de slag?

Hays is een toonaangevende carrièrepartner en helpt jou de volgende stap te zetten die past bij je carrière. Ook geven wij je tips voor een succesvolle stageperiode.

Op onze kantoren in Amsterdam en Tilburg helpen onze consultants je verder in één van onze 15 verschillende divisies. De consultants van Hays hebben een expertise opgebouwd in hun sector, en met die kennis gaan ze op zoek naar de perfecte match tussen jou en onze klanten. 

block young professional

Stage bij Hays

Je kunt gaan werken in recruitment (sales), HR, finance & control, vendor management of (online) marketing.
 

Werken bij Hays

Op zoek naar een eerste baan na je afstuderen, vol afwisseling en uitdaging? 

Werken via Hays

Kan je wel wat hulp gebruiken bij de zoektocht naar je eerste job? Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan. Bekijk onze vacatures en neem contact met ons op.
 

block young professionals

Voor scholen en organisaties

Het Young Professionals Team zet zich dagelijks in om studenten te begeleiden bij hun eerste stappen op de arbeidsmarkt. Samen met onze consultants brengen wij onze marktkennis en expertise over bij studenten.

Dat doen we door het organiseren van verschillende events, voor, tijdens en na schooluren. In samenwerking met de school of organisatie bespreken we de behoeftes van de studenten en kijken we waar de mogelijkheden liggen, waarmee we hun overgang van student naar young professional ondersteunen.
 
Benieuwd hoe wij kunnen helpen? Benader ons gerust voor een gespecialiseerd voorstel, via het contactformulier op deze pagina.
 

Samenwerking met Hogeschool Utrecht

 
Sinds 2022 werkt Hays actief samen met het instituut Marketing & Commerce (IMC) van de Hogeschool Utrecht. Onze People & Culture Director Natascha van Beek is lid van de Beroepenveld Advies Commissie, een groep betrokken, commerciële organisaties die vanuit hun uitgebreide kennis en ervaring het management en de docenten van het instituut gaan voorzien van advies, om zo de studenten nog beter voor te bereiden op de beroepspraktijk.
 
Monique van Deelen, Directeur IMC: “De bijdrage van Hays aan onze toonaangevende en innovatieve leeromgeving voor zowel studenten als docenten is voor ons instituut een essentieel onderdeel van ons meerjarenbeleid om het curriculum zo goed als mogelijk aan te laten sluiten op het werkveld. We begeleiden met veel enthousiasme en plezier het commercieel talent van de toekomst.” 
 

block carriere advies logo

Carriere Advies - hays.nl

BPTW

 

block werken bij hays

Werken bij Hays

Werken bij Hays - Hays.nl

De kern van ons succes zijn onze mensen. Ben jij vastberaden, zelfverzekerd en gepassioneerd?

 
 

block helping for your tomorrow


 
Wij willen een positieve impact hebben op de communities waarin we wonen en werken. Als onderdeel hiervan hebben we een vrijwilligersregeling die werknemers één dag per kalenderjaar betaald verlof geeft om vrijwilligerswerk naar keuze te doen.

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.

     

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Follow Hays on LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.nl
Volg Hays op Instagram - Hays.nl