Al onze diensten

Al onze diensten

Hays is meer dan alleen werving & selectie; zo kunnen wij u helpen met uw employer branding, leveren wij outsourced recruitment oplossingen en geven we loopbaanadvies. Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze diensten.

Promobox al onze diensten

Outsourced recruitment oplossingen

Outsourced recruitment

Als expert in outsourced recruitment oplossingen leveren wij innovatieve recruitment services voor het managen van uw vaste en tijdelijke externe resources: MSP en RPO.

Bekijk de oplossingen

Employer branding

Employer branding

Wat zijn de voordelen van een sterk werkgeversmerk? Wij adviseren u graag over welke tools u kunt inztten om de juiste mensen te bereiken, én te behouden. 

Voordelen sterk werkgeversmerk

Online leren

Online trainingen

Met ons online trainingsplatform kunnen organisaties hun medewerkers de mogelijkheid bieden om één of meerdere trainingen te volgen, geheel kosteloos.

Bekijk ons aanbod

Loopbaanadvies | Hays

Loopbaanadvies

Wij geven loopbaanadvies voor alle stappen in de carrière. Tips voor het zoeken naar een baan, solliciteren en verdieping in de carrière met ons carrière-advies.


Loopbaanadvies

 

Managementtips | Diensten Hays

Managementtips

Managementtips voor de ontwikkeling en groei van uw team. U leest hier advies over het aantrekken en motiveren van uw talent.
 

 

Hoe ervaren kandidaten uw sollicitatieprocedure?

Test: sollicitatieproces

Is er verbetering nodig in uw sollicitatieproces? Met onze Candidate Journey tool krijgt u dit inzicht. Test vrijblijvend uw organisatie voor tips en advies.
 

Executive search door Hays

Executive search

Getalenteerde leiders weten wat ze waard zijn, net als degenen die naar hen op zoek zijn. Executive search brengt hen samen.

Meer over Executive search

 

Flex recruitment | Hays

Flex recruitment

Ons brede netwerk van talenten is constant in beweging: wij vinden voor u de perfecte professional, specifiek inzetbaar binnen úw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Perm recruitment | Hays

Perm recruitment

Recruitment gaat over mensen. Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen net zoals de juiste baan uw leven kan veranderen.

Bekijk de mogelijkheden

Recruiting now widget NL

Wanneer u het juiste talent nodig heeft, hebben wij de expertise om u te helpen.

Vacature aanmelden (vrijblijvend)

Helious

 

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.

     

block veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen - Hays.nl