Managed Service Provider (MSP)

Managed Service Provider (MSP)

Uw flexibele personeel is van essentieel belang voor het succes van uw organisatie. Het werven van tijdelijk talent kost tijd en geld, en met de aantrekkende economie wordt de kandidatenschaarste serieuzer. Bovendien is de inhuur van tijdelijke professionals met de Wet DBA aan regelgeving gebonden. Hays biedt met haar MSP-dienst een complete oplossing voor uw recruitmentuitdagingen met betrekking tot flexibiliteit.

Managed Service Provider | MSP | Hays
 

Wat zijn de voordelen van een MSP-oplossing?

 • Tijd- en lastenbesparend
  Gestroomlijnde processen om zowel de tijd voor inhuur en de lasten voor inhurende managers te verminderen.
   
 • Beheer van leveranciers op basis van de meest relevante factoren voor u
  Van de kwaliteit van de kandidaten tot de reactiesnelheid.
   
 • Risico vermindering
  Implementeren van gecontroleerde processen om de risico's te verminderen die betrekking hebben op aankoop en inhuur.
   
 • Voorselectie en een soepele on- en off boarding van External Resources door Hays.
   
 • Volledige compliance op het gebied van inhuur aansprakelijkheid, Pre Employment Screening (PES) en interne richtlijnen op het gebied van bijvoorbeeld intellectual property en veiligheid.
   
 • Resource desk on-site
  Er wordt door Hays, vaak on-site, een Resource Desk opgezet met zeer ervaren specialisten in uw sector. Hays sluit overeenkomsten met preferred suppliers en beheert de strategische vendor-relaties namens de klant.
Wilt u te weten komen wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in, en onze expert Maurice Roy neemt contact met u op.
 

Wat is MSP?

Een Managed Service Provider, oftewel MSP, houdt in dat de werving, selectie en het beheer van tijdelijk personeel (ZZP, interim, detacheren, enzovoort) en alle werkzaamheden daaromtrent op externe basis worden beheerd.

Alle personeelsaanvragen, leveranciers contacten, de administratieve afhandeling en de budgetbewaking worden gemanaged en gemonitord door de partij die de MSP verzorgt. De belangrijkste doelstellingen van een MSP zijn kostenbesparing, procesoptimalisatie en het aantrekken van het beste tijdelijke talent.

Waarom Hays?

Al meer dan 20 jaar biedt Hays wereldwijd innovatieve recruitment oplossingen op maat aan middelgrote en grote organisaties. Onze ruime ervaring op het gebied van outsourced recruitment stelt ons in staat om bij elke uitdaging snel tot de kern van de zaak door te dringen, pijnpunten te definiëren en intelligente oplossingen op maat te leveren.

Wat betekenen al die afkortingen en begrippen?
Dat vindt u terug in ons Flex-woordenboek.

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

 •  
 •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

block contingent workfoce survey

Hoe goed heeft u uw flexibele inhuur op de rit?

Met dit korte onderzoek krijgt u snel inzicht of er ruimte nodig is voor verbetering.