Total Talent Management

Total talent management

Daar waar voorheen vooraf vaststond op welke basis een nieuwe werknemer aangenomen zou worden - op vaste of flexibele basis - wordt tegenwoordig steeds meer gedacht vanuit de wens van de nieuwe werknemer. Total Talent Management integreert recuitment voor vast en flexibel personeel op efficiënte wijze.

Hays biedt met total talent management een zeer complete oplossing. Al uw recruitment vraagstukken worden beantwoord met één oplossing.

Al meer dan 20 jaar biedt Hays wereldwijd innovatieve recruitment oplossingen op maat aan middelgrote en grote organisaties. Onze ruime ervaring op het gebied van outsourced recruitment stelt ons in staat om bij elke uitdaging snel tot de kern van de zaak door te dringen, pijnpunten te definiëren en intelligente oplossingen op maat te leveren.

Volgens de Everest Research Group is Hays marktleider op het gebied van blended workforce solutions.

Wat is Total Talent Management en de toegevoegde waarde van Hays?

Daar waar voorheen vooraf vaststond op welke basis een nieuwe werknemer aangenomen zou worden - op vaste of flexibele basis - wordt tegenwoordig steeds meer gedacht vanuit de wens van de nieuwe werknemer. Het talent is zogezegd de baas.

Veel organisatie zijn echter nog niet zo ingericht. HR- en inkoopafdelingen moeten meer met elkaar gaan samenwerken en een geïntegreerde recruitment aanpak vaststellen.

Total Talent Management integreert recuitment voor vast en flexibel personeel op efficiënte wijze.

De voordelen van Total Talent Management

Total Talent Management van Hays brengt vele voordelen met zicht mee. Wij zetten er een aantal op een rij:

  • Recruitment van vast en flexibel personeel vanuit één centraal punt geregeld, management rapportages en analyses geven inzicht in uw totale workforce
  • Alle kennis en kunde met betrekking tot talent acquisitie en processen worden gebundeld en gewaarborgd. Onze experts hebben ruime ervaring binnen uw sector en binnen het recruitment vak.
  • U heeft geen omkijken meer naar de aanname of de inhuur van nieuwe medewerkers en kunt zich volledig focussen op uw core business
  • Volledige compliance op het gebied van naleving van wet en regelgeving omtrent het aannemen van vast en flexibel personeel
  • Zeer kosten efficiënt omdat alle recruitment vraagstukken door één provider gemanaged worden

Wat betekenen al die afkortingen en begrippen? Dat kunt u terugvinden in ons Flex-woordenboek.

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.
  •  
  • Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.