Total Talent Management

Total Talent Management

Daar waar voorheen vooraf vaststond op welke basis een nieuwe werknemer aangenomen zou worden - op vaste of flexibele basis - wordt tegenwoordig steeds meer gedacht vanuit de wens van de nieuwe werknemer. Total Talent Management integreert recuitment voor vast en flexibel personeel op efficiënte wijze.

Total Talent Management | Enterprise Solutions | Hays
 

De voordelen van Total Talent Management

 • Recruitment van vast en flexibel personeel vanuit één centraal punt geregeld 
  Managementrapportages en analyses geven inzicht in uw totale workforce.
   
 • Kennis en kunde
  Alle kennis en kunde met betrekking tot talent acquisitie en processen worden gebundeld en gewaarborgd. Onze experts hebben ruime ervaring binnen uw sector en binnen het recruitment vak.
   
 • U kunt zich focussen op uw core business
  U heeft geen omkijken meer naar de aanname of de inhuur van nieuwe medewerkers en kunt zich volledig focussen op uw core business.
   
 • Volledige compliance op het gebied van naleving van wet en regelgeving omtrent het aannemen van vast en flexibel personeel.
   
 • Kosten-efficiënt
  Zeer kosten-efficiënt omdat alle recruitmentvraagstukken door één provider gemanaged worden.
Wilt u te weten komen wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in, en onze expert Maurice Roy neemt contact met u op.
 

Wat is Total Talent Management?

Daar waar voorheen vooraf vaststond op welke basis een nieuwe werknemer aangenomen zou worden - op vaste of flexibele basis - wordt tegenwoordig steeds meer gedacht vanuit de wens van de nieuwe werknemer. Het talent is zogezegd de baas.

Veel organisatie zijn echter nog niet zo ingericht. HR- en inkoopafdelingen moeten meer met elkaar gaan samenwerken en een geïntegreerde recruitment aanpak vaststellen.

Total Talent Management integreert recuitment voor vast en flexibel personeel op efficiënte wijze.

Waarom Hays?

 • Al meer dan 20 jaar biedt Hays wereldwijd innovatieve recruitment oplossingen op maat aan middelgrote en grote organisaties. Onze ruime ervaring op het gebied van outsourced recruitment stelt ons in staat om bij elke uitdaging snel tot de kern van de zaak door te dringen, pijnpunten te definiëren en intelligente oplossingen op maat te leveren.
   
 • Volgens de Everest Research Group is Hays marktleider op het gebied van blended workforce solutions.
   
 • Hays biedt met Total Talent Management een zeer complete oplossing. Al uw recruitment vraagstukken worden beantwoord met één oplossing.
Wat betekenen al die afkortingen en begrippen?
Dat kunt u terugvinden in ons
Flex-woordenboek.
 

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

 •  
  Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.