Vendor Management System

Vendor Management System (VMS)
meet de prestaties van leveranciers

Een Vendor Management Systeem (VMS) is een cloud-based applicatie welke het gehele inhuurproces van aanvraag tot on- en offboarding van externe medewerkers (payroller, uitzendkracht, detacheringskracht, ZZP’er, contractor) managed.

Een online Vendor Management System maakt de prestatie van leveranciers transparant en meetbaar. Deze informatie vormt vervolgens de basis voor gerichte besparings- en besturingsprogramma’s.

Hays beschikt over een eigen VMS tool -3 Story Software - maar kan ook gebruik maken van neutrale VMS systemen die beschikbaar zijn in de markt. Daarnaast zijn wij gecertificeerd partner van Beeline.

De voordelen van VMS via de Hays' tool 3 Story Software

 • Het systeem verschaft u inzicht in het aantal leveranciers en de afspraken die daarmee zijn gemaakt. Mogelijkheden tot kostenbesparingen worden makkelijker detecteerbaar.
   
 • De tijdregistratie en de verloning van de externe medewerkers zijn volledig geautomatiseerd. Medewerker dossiers worden digitaal beschikbaar gemaakt, de administratieve belasting van ondersteunende afdelingen als HR en Finance wordt gereduceerd.
   
 • Verschillende prijsafspraken, regels en wetten worden per externe medewerker geregistreerd en gemonitord. Risico’s worden daarmee beheersbaar en inzichtelijk gemaakt.
   
 • U krijgt meer grip op de kosten en de kwaliteit van uw externe inhuur en leveranciers. Strategische keuzes met betrekking tot de samenstelling van de flexibele inhuur of besparingsprogramma’s kunnen op elk moment onderbouwd worden.
   
 • Op maat gemaakte managementinformatie maakt het mogelijk om heel gericht procesverbeteringen en besparingen door te voeren.

 

 

block ik heb een vacature

Ik heb een vacature

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen.
 

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

 •  
  Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.