Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

U stelt hoge eisen aan het werven en selecteren van talent dat vast bij u in dienst komt. Maar de krapte op de arbeidsmarkt is groot en het vinden van de beste professionals kost veel tijd en geld. Onze RPO experts zijn ervaren professionals die u vandaag nog kunnen ontzorgen.

Al meer dan 20 jaar biedt Hays wereldwijd innovatieve recruitment oplossingen op maat aan middelgrote en grote organisaties. Onze ruime ervaring op het gebied van outsourced recruitment stelt ons in staat om bij elke uitdaging snel tot de kern van de zaak door te dringen, pijnpunten te definiëren en intelligente oplossingen op maat te leveren.

Wat is RPO?

Recruitment Proces Outsourcing (RPO), houdt in dat u de recruitment van uw vaste personeel aan een externe partij uitbesteedt. Hays weet als geen ander hoe belangrijk recruitment is voor een organisatie en hoe essentieel daarom de relatie met een RPO provider is. Bij ons staat u als klant centraal, samen met u bouwen we aan uw werkgeversmerk en zorgen we voor de aanwas van het talent dat bij u past.

Recruitment Process Outsourcing | RPO - Hays.nl

Wat zijn de voordelen van RPO?

Een RPO oplossing van Hays Talent Solutions brengt vele voordelen met zich mee. Wij zetten er een aantal op een rij.

  • Recruitment is een vak, en verdient een serieuze (strategische) aanpak. Een samenwerking met Hays betekent dat u in een klap alle expertise in huis haalt. Wij zijn uw recruiter, adviseur en sparringpartner. U hoeft geen tijd te steken in het ontwikkelen van uw recruitmentafdeling en het opleiden van uw recruiters en kunt zich focussen op uw core business.
  • U profiteert van het wereldwijde netwerk dat wij als recruitment organisatie hebben. Alleen op LinkedIn heeft Hays al 1,5 miljoen volgers.  Bovendien beschikken onze RPO experts over de juiste kennis en hebben zij de beschikking over de nieuwste technologie om talenten binnen het netwerk snel te bereiken.
  • Het marketing team van Hays stelt in overleg met u en uw marketingafdeling een plan op om uw werkgeversmerk nog beter op de kaart te zetten. Wij bouwen een werken-bij microsite voor u en promoten uw vacatures en merk op relevante kanalen en social media. Middelen die we inzetten zijn onder andere content marketing en video promotie.
  • Een RPO oplossing maakt u flexibel, er kan makkelijk op- en afgeschaald worden. Vandaag 10 vacatures, volgende maand 30? Wij zorgen te allen tijde voor een passende hoeveelheid recruiters.

Bent u benieuwd naar hoe een RPO oplossing voor uw organisatie kan werken? Neem dan nu contact op via het contactformulier op deze pagina, wij informeren u graag.

RPO Made Simple

Kom meer te weten over RPO, de markt, de gemeenschappelijke terminologie en de voordelen die u kunt verwachten, met de handige inleidende gids.

RPO Essentials

RPO Essentials is een vereenvoudigde versie van een RPO oplossing. Deze vorm van recruitment outsourcen is speciaal ontwikkeld voor organisaties die een directe, urgente wervingsbehoefte hebben, maar wel op zoek zijn naar een kwalitatieve en duurzame aanpak die ook op de lange termijn voordeel blijft bieden.

Het is een plug & play outsourced recruitment oplossing die u niet enkel binnen 6 weken toegang geeft tot het beste talent in de markt, maar u ook in staat stelt uw employer brand te versterken en een duurzame, efficiënte recruitmentstrategie te voeren. Lees meer...

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.
  •  
  • Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

block download tech talent insights

Tech Talent insights

Hoe zorgt u ervoor dat uw wervingsstrategie voor IT talent niet achterblijft bij toekomstige verwachtingen?

block candidate journey mapper

Hoe ervaren sollicitanten uw recruitmentproces?

Krijg dit inzicht met onze Candidate Journey Mapper.