Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Al meer dan 20 jaar biedt Hays wereldwijd innovatieve recruitment oplossingen op maat aan middelgrote en grote organisaties. Onze ruime ervaring op het gebied van outsourced recruitment stelt ons in staat om bij elke uitdaging snel tot de kern van de zaak door te dringen, pijnpunten te definiëren en intelligente oplossingen op maat te leveren.

Wat zijn de voordelen van RPO?

 • Onze experts nemen het recruitmentproces volledig van u over
  Wij zijn uw recruiter, adviseur en sparringspartner. Dus met Hays haalt u in één klap alle expertise in huis.
   
 • Een efficiënt en doelgericht bereik via ons LinkedIn partnership
  Ons partnership met LinkedIn laat ons meer dan 5 miljoen volgers actief te bereiken. Met de juiste tools en technologie kunnen we het juiste talent bereiken met ads, top notch content en client branded profielen.
   
 • Vandaag 10 vacatures, volgende maand 30? Op- en afschalen is geen probleem
  Een RPO oplossing maakt u flexibel en wij zorgen te allen tijde voor een passende hoeveelheid recruiters.
Wilt u te weten komen wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in, en onze expert Maurice Roy neemt contact met u op.
 
 

Recruitment Process Outsourcing - de stappen | RPO

U stelt hoge eisen aan de werving en selectie van talent dat vast bij u in dienst komt. Maar de krapte op de arbeidsmarkt is groot en het vinden van de beste professionals kost veel tijd en geld. Onze RPO-experts zijn ervaren professionals die u vandaag nog kunnen ontzorgen.

Wat is Recruitment Process Outsourcing?

Recruitment Proces Outsourcing (RPO) houdt in dat u de recruitment van uw vaste personeel aan een externe partij uitbesteedt. Hays weet als geen ander hoe belangrijk recruitment is voor een organisatie en hoe essentieel daarom de relatie met een RPO-provider is. Bij ons staat u als klant centraal, samen met u bouwen we aan uw werkgeversmerk en zorgen we voor de aanwas van het talent dat bij u past.

Wat zijn de voordelen van RPO via Hays?

Een RPO-oplossing van Hays brengt vele voordelen met zich mee. Wij zetten er een aantal op een rij.

 • Recruitment is een vak, en verdient een serieuze (strategische) aanpak. Een samenwerking met Hays betekent dat u in een klap alle expertise in huis haalt. Wij zijn uw recruiter, adviseur en sparringpartner. U hoeft geen tijd te steken in het ontwikkelen van uw recruitmentafdeling en het opleiden van uw recruiters en kunt zich focussen op uw core business.
   
 • U profiteert van het wereldwijde netwerk dat wij als recruitment organisatie hebben. Alleen al op LinkedIn heeft Hays al meer dan 5 miljoen volgers.  Bovendien beschikken onze RPO-experts over de juiste kennis en beschikken zij over de nieuwste technologie om talenten binnen het netwerk snel te bereiken.
   
 • Het marketingteam van Hays stelt in overleg met u en uw marketingafdeling een plan op om uw werkgeversmerk nog beter op de kaart te zetten. Wij bouwen voor u een werken-bij microsite en promoten uw vacatures en merk op relevante kanalen en sociale media. Middelen die we inzetten zijn onder andere content marketing en video-promotie.
   
 • Een RPO-oplossing maakt u flexibel, er kan makkelijk op- en afgeschaald worden. Vandaag 10 vacatures, volgende maand 30? Wij zorgen te allen tijde voor een passend aantal recruiters.

Bent u benieuwd naar hoe een RPO-oplossing voor uw organisatie kan werken? Neem dan nu contact op via het contactformulier op deze pagina, wij informeren u graag.

promobox rpo

Upgrade uw strategie

Beweegt de markt voor technisch talent sneller dan u? Bedrijven moeten nu meer dan ooit toegang hebben tot technisch talent.
 

RPO made simple - Hays.nl

De basisprincis van RPO

Kom meer te weten over RPO, de markt, de gemeenschappelijke terminologie en de voordelen die u kunt verwachten, met deze handige inleidende gids.
 

Recruitment Process Outsourcing - Hays.nl

Een vereenvoudige versie

RPO Essentials is een vereenvoudigde versie van een RPO-oplossing, speciaal ontwikkeld voor diegenen met een directe, urgente wervingsbehoefte.

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

 •  
  Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.

   

block download tech talent insights

Tech Talent insights

Hoe zorgt u ervoor dat uw wervingsstrategie voor IT-talent niet achterblijft bij toekomstige verwachtingen?